Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Smūgis vs Kauno technikos kolegija (3:1)

,,Smūgis'' namuose apsigynė nuo ,,Kauno technikos kolegija'' komandos

,,Smūgis'' namuose apsigynė nuo ,,Kauno technikos kolegija'' komandos

 Vasario 18d., 20:15 val. Kauno centro sporto mokyklos  sporto salėje įvyko KTML B lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkių ,,Smūgis“ ir svečių ,,Kauno technikos kolegija“. Po ilgos ir alinančios kovos, pergalę sugebėjo išplėšti šeimininkų komanda rezultatu – 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo nesėkminga ..Kauno technikos kolegijos'' ataka. Atrėmę varžovų ataką ir įsiveržę į priekį, šeimininkų komanda, seto pradžią sužaidė stipriai (7:2). Setui įpusėjus rezultatas šiek tiek susilygino (15:13), bet tai buvo ne rodiklis jauniesiam salės šeimininkam. Įsidrąsinę vaikinai toliau tęsė savo sėkmingą ataką ir užbaigė setą rezultatu  – 25:16 (1:0).


Antrasis setas prasidėjo nesėkminga ,,Smūgio'' komandos ataka (4:8), tačiau įpusėjus setui rezultatas buvo išlygintas (12:11). Kova antroje seto pusėje buvo žaibiška, ,,Smūgis'' komanda neleisdama atsikvėpti varžovam pelnė net 10 taškų iš eilės (22:11). Tai ir lėmė šeimininkų pergalę antrajame sete rezultatu – 25:15 (2:0).


Trečiasis setasbuvo nelaimingas laiminėjančiai ,,Smūgio'' komandai. Nors setui įpusėjus jie pirmavo (15:10), užmigę ant laurų atidavė trečiąjį setą varžovams rezultatu – 20:25 (2:1).

Ketvirtasis setas buvo kur kas sunkesnis. Kauno technikos universitetas, pajutęs pergalės skonį nepaleido ,,Smūgio'' iš savo akiračio. Seto pirmoji dalis buvo apylygė, žaidimas vyko taškas į tašką (14:15). Tik žaidimo gale šeimininkų komanda sugebėjo persverti rezultatą savo linkme ir nugalėti varžovus rezultatu - 25:22 (3:1).


,,Smūgis“ treneris sakė: ,,Vaikinai turi per daug pasitikėjimo savimi. Per didelis pasitikėjimas trugdo susikaupti rimtam žaidimui. Nors buvo praloštas vienas setas ir matėsi didelė grėsmė pralaimėti ir visą žaidimą, komanda sugebėjo susiimti ir užbaigti tai, kas buvo pradėta.“

Puslapis peržiūrėtas: 2113

Komentarai