Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM – 2 vs KMAIK (3:1)

"KCSM – 2" tinklininkai namuose įveikė "KMAIK"

"KCSM – 2" tinklininkai namuose įveikė "KMAIK"

 Kovo 9 dieną, 19:00 val., Kauno centro sporto mokykloje įvyko KTML "B" lygos atkrintamosios varžybos tarp aikštelės šeimininkų komandos "KCSM-2" ir svečių "KMAIK". Šeimininkai laimėjo rezultatu 3:1.

Prasidėjus pirmąjam setui šeimininkų komanda išsiveržė į priekį (1:6). "KMAIK" tinklininkai masiškai klydo, o "KCSM-2" komanda be vargo rinko sau reikiamus taškus. Pirmąjam setui įpusėjus šeimininkai rodė savo pranašumą prieš svečius ir neleido jiems nei karto priartėti (4:14). Savojo žaidimo taip ir nesugebėję atrasti "KMAIK" tinklininkai pralošė pirmąji setą 6:25.

Antrąjame sete, susikaupę ir apgalvoję savo klaidas svečiai žengė į aikštelę ir nuo pat pirmūjų taškų rodė, kad jie atvažiavo rimtai nusiteikę ir pergalės taip lengvai neatiduos (7:4). Tačiau trenerės raginami jaunieji tinklininkai surengė spurtą ir išlygino rezultatą (8:8). Vėliau komandos mainėsi taškais, kur nebūdavo didesnės persvaros nei dveji taškai. Tačiau seto pabaigoje labiau susikaupę ir mažiau klaidų darę svečiai iškovojo pergalę 25:22.

Trečiasis setas prasidėjo virtine "KMAIK" tinklininkų klaidų, kas leido šeimininkams įsiveržti į priekį (10:4). Tačiau svečių komanda nenuleido rankų ir beveik pasivijo priešininkus (9:12). Tačiau to neužteko, "KCSM-2" tinklininkai rinko taškus ir laimėjo šį setą 25:17.

Ketvirtąjame sete viskas vyko labai panašiai. Svečių komanda daug klydo, o "KCSM-2" tinklininkai sau be vargo susikrovė didelę persvarą (20:10). "KMAIK" komanda dar bandė pasipriešinti, tačiau šeimininkai sėkmingai užbaigė rungtynes rezultatu 25:14.

Puslapis peržiūrėtas: 3918

Komentarai