Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM – 2 vs Smūgis (0:3)

"Smūgis" nukautavo "KCSM -2"

"Smūgis" nukautavo "KCSM -2"

 Kovo 24 dieną, 19 val., Kauno centro sporto mokyklos sporto salėje įvyko KTML "B" lygos "Mažosios taurės" pirmosios (žaidžiama iki 2 pergalių) pusfinalio rungtynės tarp aikštelės šeimininkų "KCSM - 2" bei svečių "Smūgio".  Svečiai šiandien atrodė bent dukart stipresni ir sutriuškino savo varžovus "sausu" rezultatu - 0:3.
 

Rungtynės prasidėjo atkakliai. Abi ekipos itin agresyviai žaidė prie tinklo ir keitėsi taškais - 4:4. Tačiau tai buvo tik apšilimas - "Smūgio" puolėjas Simas Steponaitis pelnė keturis eisus iš eilės, o jo ekipa spurtavo 2:14. Po tokio nokdauno aikštelės šeimininkai nebeatsigavo, svečiai lengvai išsiveržė į priekį - 0:1 (12:25).

Antroji rungtynių dalis buvo panaši į pirmąją. "Smūgis" dominavo visur : prie tinklo, servuojant, prisiimant kamuolį.  Setui įpusėjus rezultatas buvo tiesiog triuškinantis - 7:17. Nors "KCSM - 2" ekipos kapitonas ir pagrindinis kėlėjas Ignas Mazūras žaidė puikiai, kėlė tikrai gerus bei preciziškus kamuolius, tačiau jo ekipos draugai, palyginus su juo, atrodė silpni techniškai ir dažniausiai kamuolius mušdavo į autą arba į priešininkų sienelę. Antrasis kėlinukas baigėsi identiškai pirmąjam - 0:2 (12:25).

Trečiąjį setą užtikrintai pradėjo "Smūgio" tinklininkai, pora rezultatyvių blokų, kelios varžovų klaidos ir svečiai stipriai priekyje - 5:11. Tačiau vėliau, atrodė, jog "Smūgis" tiesiog nustojo žaisti. Tuo puikiai pasinaudojo "KCSM - 2" tinklininkai - suaktyvinta gynyba prie tinklo, sumažintas klaidų skaičius ir atsiradęs "užsivedimas" leido setui baigiantis netgi išsiveržti į priekį - 22:21. Tačiau juos greitai nuramino servuoti nuėjęs "Smūgio" puolėjas Dovydas Pugevičius, kurio du eisai iš eilės leido iškovoti pergalę "sausu" rezultatu - 0:3 (22:25).

Po rungtynių "Smūgio" ekipos treneris pakomentavo savo ekipos žaidimą : " Mūsų ekipa trečiąjame sete, kaip ir visada laiminėjant,  atsipalaidavo ir atsitiko tas toks "įsmukis". Mūsų komanda turi tokį dalyką - įkrentam į duobę, o paskui sunkiai išlipam. Iš tikro, džiaugiuosi, jog vaikinai atėjo pasiruošę, nusteikę pergalei, kas ir lėmė tokią rungtynių baigtį."

Puslapis peržiūrėtas: 4761

Komentarai