Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: DSK „Kaunas“ vs KIILTO (1:3)

Finale "KIILTO" palaužė DSK "Kaunas" ir tapo "C" lygos nugalėtojais

Finale "KIILTO" palaužė DSK "Kaunas" ir tapo "C" lygos nugalėtojais

 Balandžio 19 dieną, 19:30 val., Kauno Kolegijos didžiojoje sporto salėje įvyko KTML "C" lygos finalinės rungtynės tarp "KIILTO" ir DSK "Kaunas" komandų. Pergalę rezultatu 3:1 šventė "KIILTO" ekipa, kurie palaužė varžovus ir iškovojo nugalėtojų titulą.

 Pirmasis setas, kaip galima buvo ir tikėtis, prasidėjo aršia kova. Nei viena komanda nesugebėjo išsiveržti į priekį, rezultatas nuolat buvo lygus (5:5; 6:6; 7:7). Vis tik "KIILTO" ekipos tinklininkai sužaidę atkarpą 5:2 sugebėjo keliais taškais pabėgti nuo priešininkų komandos (12:9). DSK "Kaunas" ekipos tinklininkai priešinosi nesustabdomai puolime žaidžiančiam D.Kristauskui ir pasivijo varžovų komandą (15:14). Stiprūs "KIILTO" padavimai leido ir vėl jiems atitrūkti nuo DSK "Kaunas" ekipos (21:17). Tačiau, Dainavos sporto kludo tinklininkai tikrai nėra ta komanda, kuri padovanotų pergalę, sužaidę atkarpą 2:6 išlygino rezultatą (23:23). Vis tik, pabaigą geriau sužaidę "KIILTO" tinklininkai išplėšė sunkią pergalę pirmąjame sete, rezultatu - 25:23 (1:0).

 Antroji rungtynių dalis prasidėjo DSK "Kaunas" ekipos dominavimu aikštelėjė. Nuo pat pirmųju taškų, jie rodė, kaip nori laimėti ir, kad dar niekas neprarasta (1:6, 5:10). Tačiau "KIILTO" tinklininkai nėra ta komanda, kuri nesugebėtų susikaupti. Parodę savo ambicijas jie sugebėjo pasivyti varžovus (14:15). Tada, galbūt pavargę, "KIILTO" ekipos tinklininkai pradėjo klysti, kas leido varžovams vėl pabėgti į priekį (15:20). Minutės pertraukėlėmis "KIILTO" kapitonas bandė stabdyti DSK "Kaunas" ekipos užsivedimą. Vis tik tai nepadėjo. Sėkmingai seto pabaigą užbaigę DSK "Kaunas" ekipos tinklininkai, antrąjame sete laimėjo, rezultatu - 18:25 ir išlygino setų santykį (1:1).

 Trečioji rungtynių dalis prasidėjo "KIILTO" ekipos mini spurtu (8:4). Apmąste savo klaidas, "KIILTO" tinklininkai priešininkams net neleido pagalvoti apie pergalę (17:12). Kad ir kaip stengėsi pasipriešinti DSK "Kaunas" ekipos tinklininkai, tačiau D.Kristauskas ir P.Petrovas puolime buvo nesustabdomi (20:16). Stebuklo neįvyko ir "KIILTO" komanda nugalėjo trečiąjame sete, rezultatu - 25:19 (2:1)

 Ketvirtasis setas prasidėjo mąsiškomis DSK "Kaunas" ekipos klaidomis. Praradę pasitikėjimą ir savo žaidimo ritmą, jie buvo tiesiog triuškinami varžovų (14:3). Neatremiami P.Petrovo padavimai, tiesiog varė į neviltį DSK "Kaunas" ekipą. DSK "Kaunas" nebesugebėjo atsitiesti, susitaikė su pralaimėjimu ir seto užbaigimas buvo tik formalumas. Setas baigėsi rezultatu - 25:14 (3:1). Sveikiname "KIILTO" tinklininkus, kurie tapo 2016m. KTML "C" lygos nugalėtojais.

 Po rungtynių nugalėtojų ekipos tinklininkas D.Baltrušaitis, sakė: "Ačiū Dievui - pavyko. Šiandien stačiau sau tokią užduotį, jeigu laimėsime auksą, tai kitą sezoną pailsėsim nuo ketvertų, tai tą ir įvykdėme. Labai džiaugiamės pergale, jos labai siekėme, ruošėmės ir susikaupę pagaliau laimėjome. Buvome truputį įsėdę į duobę antąjame sete ir jį pralaimėjome. Aišku, nes stipri komanda, stiprus varžovas, bet ačiū Dievui - laimėjome".

 Po rungtynių sidabro medaliu pasidabinęs DSK "Kaunas" ekipos tinklininkas R.Pocius, sakė: "Šiandien varžovai žaidė super geras varžybas. Stiprūs padavimai, kurie lėmė, kad mes suklystume ir duodavome jiems lengvus kamuolius, po kurių užpuldavo ir atsiplėšdavo. Tos didelės atkarpos neleido jų pasivyti. Sveikiname čempionus ir tikimės susitikti kitais metais aikštelėje".

Puslapis peržiūrėtas: 5130

Komentarai