Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Plungės „Saulės“ gimnazija vs Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazija M (0:3)

Lengva Lazdijų pergalė kovoje prieš Plungę

Lengva Lazdijų pergalė kovoje prieš Plungę

 Balandžio 28d. 10:00 val. Raseinių prezidento Jono Žemaičio gimnazijoje susitiko merginų komandos ,,Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazija" (toliau Lazdijai) prieš ,,Plungės ,,Saulės" gimnazija" (toliau Plungė). Kova buvo greita, po trijų setų pergalė atiteko į Lazdijų merginų rankas, rezultatu - 3:0.

Rungtynių pradžia buvo nenuspėjama. Tai viena, tai kita komanda išsiverždavo svaria taškų persvarą į priekį, bet jau nuo 11-ojo kėlinio taško abi komandos kurį laiką žaidė taškas į tašką ir buvo sunku nuspėti šio seto baigtį. Tiesa, Lazdijų merginų statistika buvo žymiai geresnė, merginos demonstravo puikų komandinį darbą ir štai, setui einant į pabaigą, merginos išsisveržė į priekį ir užbaigė setą sėkmingai - 25:19 (1:0).

Antrasis setas buvo analogiškas. Pradžioje abi komandos stipriai konkuravo, bet Lazdijų žaidėjos po lygaus rezultato (8:8) smogė priešininkėms spurtu, taip pelnydamos svarią, 6 taškų persvarą. Komanda šiame sete pelnė daug ,,eisų", kai tuo tarpu Plungei sekėsi žymiai sunkiau ir negelbėjo net išnaudotos minutinės pertraukėlės bei atlikti keitimai. Seto pabaiga - 25:17 (2:0).

Trečiasis setas buvo lemiamas. Lazdijai ,,užspaudė į kampą" Plungės žaidėjas, leisdamos joms pelnyti vos vieną kitą tašką (rezultatas 19:6), ir čia jau seto baigtis buvo aiški. Lazdijai šiame sete atliko net 3 keitimus ir setą užbaigė užtikrintu rezultatu - 25:14 (3:0).

Toliau ,,Plungės ,,Saulės" gimnazija" laukė kovos dėl 3-iosios vietos ,,Lietuvos moksleivių Sportturas TAURĖ 2016", o ,,Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazija" dėl pirmosios vietos.

 

Puslapis peržiūrėtas: 4624

Komentarai