Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs KCSM – Kauno vilkai (3:0)

,,Sporto fėja“ namuose įveikė ,,KCSM- Kauno vilkai“

,,Sporto fėja“ namuose įveikė ,,KCSM- Kauno vilkai“

Kovo 30 d., 20:00 val. Kauno statybininkų rengimo centro sporto salėje įvyko KTML ,,B“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,Sporto fėja“ ir svečių ,,KCSM- Kauno vilkai“. Šeimininkų komanda šventė pergalę rezultatu – 3:0.


Pirmojo seto metu tarp komandų vyko gana lygus žaidimas. Nors svečiai buvo ,,puse žingsnio“ priekyje šeimininkai išlygindavo rezultatą, kol galop sužaidę sėkmingą atkarpą (5:0) įgijo svarų pranašumą (20:17). Po negilios, bet svečių komandai tapusios reikšmingos, duobės jie nepajėgė atsigauti ir setas baigėsi rezultatu - 25:20 (1:0).


Antrasis setas ir vėl prasidėjo įnirtinga kova. Tai viena, tai kita komanda išsiverždavo į priekį (2:3;6:5). Keletą kartų rezultatas netgi buvo lygus (6:6;8:8;9:9;10:10;11:11). Tuomet svečiai įgijo trapų 2 taškų pranašumą, kurį ilgai nelaukę šeimininkai panaikino sužaisdami turbūt vieną iš sėkmingiausių atkarpų šios dienos rungtynėse (8:0) ir tokiu būdu susikraudami gana svarų pranašumą (19:13). Svečiai dar bandė spardytis, bet gniaužtai kuriuose ,,Sporto fėja“ laikė savo varžovus, buvo per stiprūs. Setas baigėsi rezultatu – 25:18 (2:0).


Prasidėjus trečiajam setui abiejų komandų žaidėjai kiek galėdami ,,nėrėsi iš kailio“. Todėl nieko keisto jog kamuolys ilgai laikydavosi ore. Tačiau, rezultatui esant 10:10, svečių komanda ėmė klimpti į duobę, į kurią juos įstūmė pačių daromos klaidos (14:10). Laiku paimta ,,KCSM- Kauno vilkai“ trenerio minutės pertraukėlė sugražino žaidimą į vėžias (14:13). ,,Sporto fėjos“ tinklininkai varžovų spurto nebuvo pasiryžę laukti, o greičiau patys ėmėsi darbo. Jie sužaidė atkarpą 5:1, taip sugrąžindami savo ankščiau iššvaistytą pranašumą (19:14). Komados toliau keitėsi sėkmingomis atakomis, rezultatas augo, tačiau ,,KCSM-Kauno vilkų“ komandai taip ir nepavyko pasivyti savo varžovų. Setas baigėsi rezultatu – 25:18 (3:0).


Po varžybų laimėjusios komandos kapitonas E. Sliežauskas sakė: ,,Susirinko optimaliausia sudėtis, galbūt trūko tik Tamkaus ir Ivaškevičiaus. Bet susižaidimas mums padėjo. O vėliau jaunimas ėmė nervintis ir praktiškai, galima sakyti, jog jie savo klaidomis nemažai mums padėjo. Bet šiaip, laukiame atkaklios kovos antrose varžybose.“


,,KCSM- Kauno vilkai“ treneris R. Ungurys sakė: ,,Pas mus nebuvo pagrindinio antro puolėjo, jis yra išvykęs. Aš dar nebuvau matęs taip gerai žaidžiančių priešininkų. Šiandien jie puikiai sulošė gynyboje.“
 

Puslapis peržiūrėtas: 4017

Komentarai