Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM – Tinklo draugai vs Lietuvos sporto universitetas (0:3)

"LSU" tinklininkės šventė pergalę prieš "KCSM - Tinklo draugai"

"LSU" tinklininkės šventė pergalę prieš "KCSM - Tinklo draugai"

Balandžio 08 d., 17:45 val. Kauno V. Kuprevičiaus pagrindinės mokyklos sporto salėje įvyko KTML Dailiosios lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkių ,,KCSM - Tinklo draugai“ ir svečių ,,LSU“. Svečiai šventė pergalę rezultatu – 0:3.


Prasidėjus pirmajam setui šeimininkės buvo įgijusios iniciatyvą (3:0), tačiau ,,LSU“ ekipa greitai išlygino, o vėliau ir persvėrė rezultatą (7:10). Tuomet svečių komanda sužaidė itin rezultatyvią atkarpą 0:8, kas padėjo susikrauti gana ženklų pranašumą. Setui einant link pabaigos šeiminikės prabudo ir pelniusios 6 taškus iš eilės sumažino atsilikimą (18:22), tačiau ,,LSU“ tinklininkės buvo nesustabdomos ir laimėjo setą – 18:25 (0:1).


Antrame sete ,,LSU“ tiesiog triuškino savo varžovias (7:17). Šeimininkėms buvo itin sunku apsiginti nuo galingų V. Jazdauskaitės smūgių. Setas baigėsi be didesnių staigmenų rezultatu – 15:25 (0:2).


Trečiajame sete viskas klostėsi gana panašia linkme, kaip prieš tai buvusiuose setuose. „LSU“ tinklininkes, nors ir nesusikrovė tokio didžiulio pranašumo kaip antrajame sete, tačiau tvirtai laikė žaidimo kontrolę savose rankose ir nuolat buvo priekyje 2-3 taškais. Toks žaidimas tęsėsi didžiąją seto dalį, kol pačioje jo pabaigoje „LSU“ komanda sužaidė sėkmingą atkarpą, dar labiau padidino savo pranašumą ir visiškai panaikino intrigą. Setas baigėsi rezultatu 18:25 (0:3).


Po varžybų nugalėtojų komandos narė G. Berštautaitė sakė: „Labai džiaugiamės šios dienos varžybomis, kadangi paskutinės varžybos prieš šias priešininkes buvo ganėtinai keblios ir mes tik per plauką išplėšėme pergalę. Šiandien tikėjomės kažko panašaus,tačiau įvyko kitaip. Ganėtinai nustebom, tačiau visos komandos narės iki pat galo tikėjo tuo ką daro, todėl rezultatas džiugina. Esame laimingos ir patenkintos“


„KCSM –Tinklo draugai“ komandos trenerė E. Simonavičienė rungtynes komentavo taip: „Iš abiejų komandų jautėsi nusiteikimas šioms varžyboms, bet „LSU“ merginos šiandien sužaidė tikrai labai gerai, manau tai vos ne geriausios jų varžybos,bent jau kiek aš esu mačiusi. O mes, kaip dvyliktokės...pagal treniruočių lankomumą ir žaidimas. Nors negaliu pasakyti, kad merginos nekovojo, jos žaidė ir stengėsi, bet labai daug kamuolių nepadavėme ir, kaip jau įprasta šiame sezone, labai šlubavo priemimas. Nors ir priešininkių padavimai tikrai buvo labai stiprūs“
 

Puslapis peržiūrėtas: 5251

Komentarai