Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs BrainStorm (1:3)

,,ASU'' nusileido ,,BrainStorm'' komandai

,,ASU'' nusileido ,,BrainStorm'' komandai

 Sausio 31 dieną, 20:30 val., ASU sproto salėje įvyko KTML ,,B" lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,ASU" ir svečių ,,BrainStorm". Mažiau klaidų dariusi svečių komanda šventė pergalę rezultatu 1:3.


Prasidėjus pirmajam setui abiejų komandų jėgos atrodė apylygės, pirmoje seto pusėje rezultatas buvo (8:9). Tačiau antroje seto pusėje, ,,BrainStorm" komandai susiėmus, taškų persvara drastiškai pasikeitė ir setas buvo užbaigtas rezultatu 14:5(0:1).


Antrasis setas prasidėjo įnirtinga kova. ,,ASU" komanda stengėsi nepaleisti vadžių ir rezultatą išlaikyti panašų (13:14). Setas užsitęsė ilgokai, abi komandos nepasidavė. ,,BrainStorm" komandai parodžius daugiau iniciatyvos šioje kovoje, setas buvo užbaigtas rezultatu – 25:17 (2:0).


Trečiajame sete ,,ASU" komandai pagaliau susižaidus, rezultatas pasikeitė kita linkme. Abi komandos trečiajį setą žaidė neatsilikdamos viena nuo kitos (14:12). Pergalę pavyko išplėšti šeimininkų komandai rezultatu - 25:21 (1:2).

Ketvirtajame ir pačiame ilgiausiame, sunkiausiame, daug nervų atimančiame sete žaidimas klostėsi kur kas kitaip. ,,ASU" komanda pajutusi, kad gali laimėti, stengėsi iš paskutiniųjų neatsilikti nuo varžovų ir išlyginti setų rezultatą (16:17). Tačiau setui baigiantis didesnį pranašumą turėjusi svečių komanda pasiėmė trečiąją pergalę rezultatu – 25:27 (1:3).


Po varžybų ,,BrainStorm“ komandos treneris E.Jurgelevičius sakė: ,,Žaidimas buvo sunkus. Tikėjomės, kad bus ir blogiau. Šiu metu neturime itin daug treniruočių, tai lėmė vieno seto pralaimėjimą. Tikiuosi, kad išeis pasidaryti daugiau treniruočių, apžvelgti savo klaidas ir ateityje žaisti dar geriau“

Puslapis peržiūrėtas: 1065

Komentarai