Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs KMAIK (3:1)

,,Kauno kolegija" namuose iškovojo pergalę prieš ,,KMAIK"

,,Kauno kolegija" namuose iškovojo pergalę prieš ,,KMAIK"

Gruodžio 13 d. 17 val. įvyko B lygos rungtynės. Kauno kolegijos didžiojoje sporto salėje susitiko ,,Kauno kolegija" (šeimininkai) ir ,,KMAIK" (svečiai). Po keturių setų kovos ,,Kauno kolegija" pasižymėjo dar viena pergale rezultatu - 3:1.

Nuo pat pirmųjų seto taškų aikštelės šeimininkai pamažu ėmė kaupti pranašumą prieš savo priešininkus (10:5), bet ,,KMAIK" vaikinai net nežadėjo taip lengvai pasiduoti. Netrukus jie išlygino rezultatą - 13:13. Tačiau palenkti rezultato savo naudai jiems nepavyko. Nepalaužiami ,,Kauno kolegijos" žaidėjai - Rokas Sirtautas ir Mantas Samuilis neleido savo priešininkams atsikvėpti. Kartu rezultatyviai atakavo bei atliko net keletą blokuotų mušimų. ,,KMAIK" ekipa nesugebėjo išardyti aikštelės šeimininkų žaidimo. Setas baigėsi rezultatu - 25:21 (1:0).

Antrasis setas prasidėjo ,,Kauno kolegijos" trenerės šūksmu - ,,Noriu gražaus žaidimo!". Tačiau pradžia vis tiek buvo sunki. Pirmuosius keturis seto taškus pelnė svečiai, bet netrukus šią persvarą prarado. Aikštelės šeimininkai spurtavo ir išsiveržė į priekį net devynių taškų skirtumu - , o po to ,,KMAIK" ekipai buvo sunku ką padaryti. Taigi, nosr ir pradėjusi sunkiai, ,,Kauno kolegija" laimi ir antrojo seto pergalę rezultatu - 25:16 (2:0).

Trečiajame sete ,,Kauno kolegijos" žaidėjai buvo be galo išsiblaškę - niekaip negalėjo susikaupti. Seto pradžioje rezultatas buvo triuškinantis (2:10). Kiek vėliau šeimininkų komandos nariams sėdintiems ant suolelio beliko tik komentuoti ,,Jūs turbūt juokaujate...". Palyginus su kitais setais ,,Kauno kolegija" labai daug klydo, kai tuo tarpu ,,KMAIK" komanda savo pirmąją klaidą padarė tik esant rezultatui - 9:14. Kai aiktelės šeimininkai suprato, kad tai jau nebejuokinga, kažką padaryti buvo per vėlu. Svečių komanda, vedima savo komandos kapitono Ryčio Keručio, išplėšė trečiojo seto pergalę nežymia persvara - 23:25 (2:1).

Ketvirtajame sete iki pat jo vidurio vyko apylygė kova. Kiek vėliau ,,Kauno kolegija" suėmė save į rankas ir pradėjo žaisti. Šiame sete labiausiai išsiskyrė šeimininkų komandos žaidėjų - jungėjo Manto Vyštarto ir Herkaus Butkaus duetas, kuris vedė savo komanda pergalės link. Seto, o taip pat ir rungtynių pergalę iškovojo ,,Kauno kolegija". Seto baigtis- 25:15 (3:1).

Po rungtynių nugalėtojų komandos jungėjas Rokas Gailius pakomentavo - ,,Pirmąjį setą, kol įsivažiavome žaidėme nekaip. Antrajame sete trenerė pakeitė jungėją, tai manau, kad jis geriau kėlė kamuolius už mane. Sužaidėme vidutiniškai. Pralaimėjome vieną setą prieš nelabai stiprų varžovą, tad kalbėsimės, žiūrėsime ką galime pataisyti."

Puslapis peržiūrėtas: 4085

Komentarai