Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo draugai vs LSU (2:3)

Po įtemptos kovos ,,LSU" įveikė ,,Tinklo draugus"

Po įtemptos kovos ,,LSU" įveikė ,,Tinklo draugus"

 Lapkričio 10 d. 18:45 val. įvyko A lygos rungtynės. Kauno centro sporto mokyklos tinklinio salėje susitiko ,,Tinklo draugai" (šeimininkai) ir ,,LSU"  (svečiai"). Po dramatiškos penkių setų kovos pergalę iškovojo svečiai rezultatu - 2:3.

Pirmajame sete iniciatyvos iškarto ėmėsi ,,LSU" ekipa (0:5). Ji bandė didinti savo pranašumą, tačiau aikštelės šeimininkai netrukus pasivijo (8:8), ir tuomet prasidėjo kova - taškas į tašką. Viso seto metu nei viena komanda nenorėjo pasiduoti, iki pat pabaigos abi komandos grūmėsi iki pat paskutiniųjų. Tačiau, sėkmė labiau šypsojosi ,,LSU" komandai, ji nežymia persvarą iškovojo pirmojo seto pergalę. Pirmajame sete svečių ekipoje labiausiai išsiskyrė Ovidijus Vaškevičius, kuris nuolatos kėlė kamuolius, kol komandos draugai -  Aurimas Dyglys ir Mantas Grinevičius vertė juos lengvais taškais. Seto baigtis - 23:25 (0:1).

Antrajame sete viskas apvirto aukštyn kojom. ,,Tinklo draugai" net nežadėjo taip lengvai pasiduoti. Nuo pat pirmųjų seto taško jie ,,griebė jautį už ragų" bei spurtavo penkių taškų atkarpa, taip didindami savo pranašumą. Aikštelės šeimininkai parodė gražų komandinį žaidimą, taip nepalikdami sprągų savo priešininkams. Viso seto metu ,,LSU" atiteko tik besivejančių vaidmuo. Mačą laimėjo ,,Tinklo draugai" taip išlygindami setų rezultatą - 25:16 (1:1).

Trečiajame sete didelį užsidegimą parodė ,,LSU" komanda - nebeleido savo priešininkams išsiveržti į priekį, o vėliau spurtavo devynių taškų atkarpa taip didindami savo persvarą ir palauždami savo varžovus (11:19). Nors aikštelės šeimininkai dar bandė išsiveržti į priekį, jiems pritrūko parako. Svečių ekipa paliko savo priešininkus užnugaruje ir laimėjo trečiajį setą rezultatu - 17:25 (1:2).

Ketvirtojo mačo metu ,,Tinklo draugai" vėl lygino setų rezultatą. Atrodo lyg viena aikštelės pusė buvo nelaiminga abejoms komandoms. Šiame sete labaiausiai išsiskyrė aikštelės šeimininkų duetas - kėlėjas bei komandos kapitonas Patrikas Stankevičius ir Tomas Vyšniauskas. ,,LSU" komandai šiame sete pritrūko parako. Sausu rezultatu ketvirtojo seto pergalę iškovojo ,,Tinklo draugai". Rezultatas - 25:14 (2:2).

Penktajame sete kova užvirė iš naujo. Abi komandos žaidė taškas į tašką. Tačiau, visgi kažkas šį vakarą pralaimėti turėjo. Su Manto Grinevičiaus pagalba ,,LSU" iškovojo penktojo seto pergalę ir šio vakaro rungtynes. Seto baigtis - 10:15 (2:3).

 

Puslapis peržiūrėtas: 4674

Komentarai