Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU – Mintonet vs KCSM – Tinklo draugai (3:0)

,,KTU-Mintonet" pergalė prieš ,,KCSM-Tinklo draugus"

,,KTU-Mintonet" pergalė prieš ,,KCSM-Tinklo draugus"

Sausio 28d., 20:15 val. KTU statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje vyko A lygos rungtynės tarp ,,KTU-Mintonet" (šeimininkai) bei ,,KCSM-Tinklo draugai" (svečiai). Šį vakarą šeimininkai be jokio vargo nurungė savo oponentus sausu rezultatu - 3:0.

Rungtynės prasidėjo triuškinančia ,,KTU-Mintonet" ekipos taktika, kurios metu jie pirmavo ko ne dvigubai. Komandos kėlėjas R.Jankauskas atliko daug rezultatyvių perdavimų, kuriuos komandos draugai vertė lengvais taškais. Seto pabaiga - 25:19 (1:0).

Antras setas buvo palankesnis svečių ekipai, kuri pirmavo net iki 18-ojo seto taško, tačiau savo pranašumą prarado, nes darė nemažai klaidų, o tuo tarpu ,,KTU-Mintonet" žaidėjai nesnaudė - spurtavo 6 taškų atkarpa, kurios dėka išlygino rezultatą ir setą užbaigė sėkmingai, rezultatu - 25:21 (2:0).

Trečias kėlinys ir vėl buvo palankus šeimininkams. Jie iškarto paėmė iniciatyvą į savo rankas ir "užspaudė" varžovą į kampą (rezultatas 15:5). Svečių komandos bandymas pasipriešinti baigdavosi klaidomis. Lemiamą seto tašką pelnė į aikštelę išbėgęs ,,KTU-Mintonet" žaidėjas R.Dūda. Rungtynių pabaiga - 25:16 (3:0).

Po rungtynių ,,KCSM-Tinklo draugų" komandos trenerė komentavo: ,,Antrą setą kaip ir galėjom laimėti, tačiau darėmė klaidų, labai jaunatviškų. Šiaip dabar mes labai daug dirbam ant bendro fizinio, gal jėgos treniruotės mums ir trukdo, pritrūksta to tikslumo. Bet nieko tokio, aš manau, kad forma turi būti ant pusfinalio, o dabar tai mokomės."

Puslapis peržiūrėtas: 1196

Komentarai