Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM – Tinklo draugai vs KTU – Mintonet (0:3)

"KTU-Mintonet" ekipa svečiuose sutriuškino "KCSM-Tinklo draugai" ekipą

"KTU-Mintonet" ekipa svečiuose sutriuškino "KCSM-Tinklo draugai" ekipą

 Balandžio 11 dieną, 18:30 val. Kauno centro sporto mokyklos sporto salėje įvyko KTML "A" lygos antrosios pusfinalio rungtynės tarp aikštelės šeimininkų "KCSM - Tinklo draugai" ir svečių "KTU-Mintonet" ekipų. Svečiai šventė lengvą pergalę rezultatu – 0:3.

 Pirmasis setas prasidėjo apylige kova. Iki seto vidurio priekyje dominavo "KTU-Mintonet" ekipa, tačiau tik keliais taškais (3:4, 6:9; 11:14). Tačiau prasidėjusios šeimininkų klaidos ir rezultatyvus svečių žaidimas, leido sužaisti atkarpą 1:6 ir išsiveržti į priekį jau solidžiu skirtumu (12:20). "KCSM-Tinklo draugai" ekipos trenerė, paprašiusi minutės pertraukėlės, pyko ant savo auklėtinių už tokį žaidimą ir ragino juos susikaupti. Grįžę po pertraukėlės, šeimininkai dar bandė atsitiesti, tačiau skirtumas buvo per didelis rezultatui išlyginti. Svečiai šventė pergalę, rezultatu - 20:25 (0:1).

 Antrasis setas prasidėjo priešingai, nei pirmasis. "KCSM-Tinklo draugai" ekipa mąsiškai klydo nuo pat pirmųjų taškų, kuo pasinaudoję svečiai susikrovė nemažą persvarą (1:4; 5:11; 10:18). Stebuklo neįvyko ir "KTU-Mintonet" nugalėjo, rezultatu - 11:25 (0:2)

 Trečioji rungtynių dalis niekuo nesiskyrė nuo antrojo seto. Dar pradžioje bandę priešintis šeimininkai, greitai buvo nugęsinti. Neatremiami P.Petrovo padavimai, puikus visų žaidėjų puolimas ir eilinės "KCSM-Tinklo draugai" ekipos klaidos, atnešė pergalę ir trečiąjame sete "KTU-Mintonet" ekipai, kuri šventė pergalę šios dienos rungtynėse ir keliauja į finalą, kur susirems su gerai pažįstamu priešininku - "Marito" ekipa. "KCSM-Tinklo draugai" dar turės progą pakovoti dėl bronzinių medalių, kur susirems su "LSU" ekipa. Setas baigėsi rezultatu - 10:25 (0:3).

 Po rungtynių "KTU-Mintonet" lyderis L.Petravičius, sakė: "Vaikai šiandien atrodė tragiškai, nepatobulėję. Pradžioje sezono jie atrodė tikrai geriau, o dabar kažkokie pasimetę. Į aikštelę atėjo jau pralaimėję."

 

 
Puslapis peržiūrėtas: 4630

Komentarai