Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklida vs TopSport (0:3)

,,TopSport" pasižymėjo dar viena pergale įveikdami ,,Tinklidą"

,,TopSport" pasižymėjo dar viena pergale įveikdami ,,Tinklidą"

Vasario 15 d. C lygos rungtynėse Kauno SRC sporto salėje susitiko ,,TINKLIDA" (šeimininkai) ir ,,TopSport" (svečiai). Nuožmioje kovojo šeimininkai nusileido svečių komandai rezultatu 3:0.

Pirmasis setas prasidėjo svečių spurtu, tačiau greitai jis buvo numalšintas ir rezultatą šeimininkai išlygino. Atrodė, kad bus įtempta kova, tačiau ir vėl svečių komanda žaidė užtikrintai ir sugebėjo susikurti įtikinamą persvarą, kurios neiššvaistė iki seto pabaigos. Seto baigtis - 20:25 (0:1).

Antrasis setas prasidėjo ir vėl triuškinančia svečių persvara (8:1), kuri atsipindėjo puikų komandinį žaidimą, kuris neišblėso iki pat seto pabaigos. Atrodė, kad svečiai yra puikiai nusiteikę ir jie žino varžybų baigtį. Dominavimas nesibaigė iki pat seto pabaigos. Savo žaidimu ypač išsiskyrė Gediminas Valionis, jo vedama komanda užtikrintai laimėjo antrą setą ir rezultatas tapo 22:25 (0:2).

Trečiame sete vaizdas visiškai pasiketė, kova tapo įtempta - abi komandos stengėsi dėl kiekvieno taško . Emocijos pasidarė ypač matomos, kiekviena žaidėjas norėjo įrodyti savo vertę ir padėti komandai laimėti setą, tačiau ir šį kartą svečiai buvo pranašesni ir laimėjo setą bei tapo šios kovos nugalėtojais. Svečių komanda į pergalę vedė Gediminas Valionis bei komandos kapitonas Audrius Tamkus. ,,TopSport" komanda laimėjo setą rezultatu 21:25 (0:3).

Laimėjusios komandos kapitonas Audrius Tamkus komentavo, jog komandoje svarbiausia buvo draugiškas žaidimas, galbūt tai ir lėmė jų pergalę. Tai įrodė, kad komada yra vieninga ir jos nariai yra palaikantys vieni kitus.

Puslapis peržiūrėtas: 1864

Komentarai