Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs VDU (3:0)

,,VDU" teko pripažinti ,,Sporto Fėjos" pranašumą

,,VDU" teko pripažinti ,,Sporto Fėjos" pranašumą

 Vasario 24 d. 20 val. Kauno SRC sporto salėje B lygos rungtynėse susikovė ,,Sporto Fėja" (šeimininkai) prieš ,,VDU" (svečiai). Po trijų setų kovos pergalę pavyko išplėšti šeimininkų komandai rezultatu - 3:0.

Pirmasis setas prasidėjo kova - taškas į tašką. Nors ,,VDU" komanda stengėsi išsiveržti į priekį (12:13), aikštelės šeimininkai nenusileisdavo savo priešininkams, ir lygindavo rezultatą iki pat aštuonioliktojo taško.  Seto pabaigoje ,,Sporto Fėja" savo spurtu išsiveržė į priekį ir laimėjo mačą rezultatu -  25:21 (1:0).

Antrajame sete vėl bandė priešintis svečių komanda, tačiau nesėkmingai. Seto pradžioje ,,VDU" komadai pritrūko sėkmingų atakų, o tai ir leido šeimininkų komandai išsiveržti į priekį (19:9). Svečių komanda savajį žaidimą atrado tik seto viduryje. Komandos kapitonas bei kėlėjas Gabrielius Misailovas atliko daug rezultatyvių perdavimų, o komandos draugai Edvinas Kniukšta ir Jonas Kneizevičius padėjo pelnyti taškus. Kadangi, svečiai įgavo pagreitį tik baigiantis setui, ,,Sporto Fėjos" pasivyti nebepavyko. Mačas baigėsi - 25:21 (2:1).

Trečiajame sete ,,Sporto Fėja" ėmė triuškinti priešininkus. Nors setas prasidėjo beveik taškas į tašką, netrukus vėl ėmė triumfuoti aikštelės šeimininkai. ,,Sporto Fėja" setą pradėjo nepadarydami nei vienos klaidos, turbūt tai ir padėjo taip išsiveržti į priekį. Be to, paskutiniajame sete ypač išsiskyrė šeimininkų ekipos žaidėjas Vaidas Kulikauskas, kuris skatino savo komanda bei padėjo pelnyti taškus. ,,VDU" komanda bandė priešintis šeimininkams, tačiau turėjo pripažinti ,,Sporto Fėjos" pranašumą. Rezultatas - 25:11 (3:0).

Po varžybų laimėjusios ,,Sporto Fėjos" komandos narys Esmiraldas Sliežauskas komentavo - ,,Džiaugiamės pergale, nors patirties pas mus daugiau, studentai taip pat stengiasi, o jų pergalės irgi dar aplankys ateityje".

Puslapis peržiūrėtas: 3490

Komentarai