Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Tinklida (3:2)

Atkrintamosiose varžybose ,,Kauno kolegija" namuose įveikė ,,Tinklidą"

Atkrintamosiose varžybose ,,Kauno kolegija" namuose įveikė ,,Tinklidą"

Vasario 25d., 17:30 Kauno kolegijos Didžiojoje salėje įvyko C lygos ketvirtfinalio rungtynės tarp aikštelės šeimininkų - ,,Kauno kolegijos" ir svečių - ,,Tinklidos". Po penkių setų kovos pergalę išplėšė ,,Kauno kolegija" rezultatu 3:2.

Iš pirmojo seto pradžios nebuvo galima nuspręsti rungtynių lyderių. Abi komandos buvo nusiteikusios ryžtingai, jei į priekį išsiverždavo viena komanda - kitą tuoj pat pasivydavo. Nuo mačo vidurio (15:15) abi komandos sužaidė gražų žadimą ir taškas po taško veržėsi į priekį. Tačiau šiame sete sėkmė lydėjo aikštelės svečius ,,Tinklidą", kurios komandos kapitonas Vaidas Kulikauskas puikiai kėlė kamuolius, o komandos nariai vertė juos lengvais taškais. ,,Tinklida" iškovojo seto pergalę rezultatu - 23:25 (0:1).

Antrasis setas ir vėl prasidėjo ,,Tinklidos'' ekipos taškais, bet ,,Kauno kolegija" suėmė save į rankas ir ėmė veržtis į priekį. Nors abi komandos darė mažai klaidų, tačiau ,,Kauno kolegija" parodė gražų komandinį darbą ir įsiveržė į priekį (17:8).  Rezultatyvūs Manto Samuilio kamuolių kėlimai ir komandos narių Ryčio Garucko bei Justino Laurinavičiaus smūgiavimai galutinai palaužė aikštelės svečius ir jie nebesugebėjo atsitiesti po ,,Kauno kolegijos" ekipos atakų. Setas baigėsi žymiu aikštelės šeimininkų pranašumu. Rezultatas - 25:12 (1:1).

Trečiajame sete vėl savo pranašumą rodė ,,Kauno kolegija". Komanda pirmavo iki pat 9-ojo taško, kol juos pasivijo ,,Tinklida". Beabejo, aikštelės šeimininkai nesėdėjo rankų sudėję ir vėl ėmė veržtis į priekį. Po 18-ojo savo taško spurtavo šešių taškų atžvilgiu. Priešininkų komanda nesugebėjo atsilaikyti varžovų surengtomis atakomis, todėl seto pergalė atiteko aikštelės šeimininkams rezultatu 25:18 (2:1).

Ketvirtasis setas buvo priešingas dviems buvusiems setams. ,,Tinklida'' suėmė save į rankas ir nebenusileido ,,Kauno kolegijai". Nuo pat pirmųjų taškų svečiai veržėsi į priekį. Nors ,,Kauno kolegija" ir priešinosi, tačiau to neužteko pasivyti varžovų. ,,Tinklidos" komanda parodė puikų komandinį žaidimą, Kęstučio Gasevičiaus rezultatyviais mušimais, svečių ekipa iškovojo pergalę ir setą užbaigė rezultatu - 26:28 (2:2).

Penktojo seto pradžioje kova vyko taškas į tašką. Abi komandos buvo užsidegusios ir norėjo išplėšti pergalę. Tačiau po 7-ojo savo taško ,,Kauno kolegija'' ėmėsi iniciatyvos ir parodė kas vis dėlto yra aikštelės šeimininkai. ,,Tinklida" nebepajėgė atlaikyti priešininkų atakų, ir setas baigėsi rezultatu 15:9 (3:2).

Po varžybų kalbintas ,,Kauno kolegijos" kapitonas Rytis Garuckas teigė: ,,Buvome per daug atsipalaidavę ir nesusikoncentravę varžyboms, bet džiaugiamės iškovota pergale".

Puslapis peržiūrėtas: 3674

Komentarai