Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KIILTO vs Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ (1:3)

"KIILTO" krito prieš Kazlų rūdos "Jotvingį"

"KIILTO" krito prieš Kazlų rūdos "Jotvingį"

Kovo 15 d., 18:30 val., Kauno SRC sporto salėje susitiko C lygos komandos ,,KIILTO" (šeimininkai) ir ,,Kazlų Rūdos Jotvingis" (svečiai). Po keturis setus trukusios pusfinalio kovos, pergalę iškovojo šiandien puikų mačą sužaidę svečiai, rezultatu 1:3.

Jau nuo pirmųjų minučių aikštelėje užvirė arši kova. Kova vyko taškas į tašką, o emocijos liejosi per kraštus. Setui įpusėjus šiek tiek geriau sekėsi "KIILTO" tinklininkams, kurie, dominuodami prie tinklo, įgijo 4 taškų persvarą - 16:12. Tačiau "Jotvingis" sužaidė solidžią atkarpą 3:8 ir išsiveržė į priekį - 19:20. Finišo tiesiojoje, nors ir po tie break'o, fortūna šypsojosi aikštelės šeimininkams - 1:0 (26:24).

Antrojo seto metu svečiai iš Kazlų rūdos tiesiog nušlavė savo varžovus. Atlikę net 7 eisus, jaunieji "Jotvingio" tinklininkai jau kėlinuko pradžioje parodė seniesiems "KIILTO" vilkams, jog jie atvyko ne į kurortą - 2:16. Nesuprasdami kas vyksta aikštelės šeimininkai dar bandė keisti žaidėjus, tačiau skirtumas buvo per didelis - 1:1 (14:25).

Trečiojoje rungtynių dalyje "KIILTO" atsigavo po nokdauno ir pradėjo žaisti savąjį žaidimą. Aikštelėje ir vėl įsivyravo didžiulė įtampa, žaidėjai apeliavo į kiekvieną jiems nepalankų teisėjo sprendimą. Setui įpusėjus priekyje buvo aikštelės šeimininkai - 16:14. Visgi, lemiamomis akimirkomis be klaidų žaidė "Jotvingio" puolimo duetas - Domantas Ozerenskis kėlė preciziškus kamuolius, o šiuos lengvais taškais vertė Justas Bieliauskas. Puikiai sužaidę paskutinę atkarpą Kazlų rūdos tinklininkai išsiveržė į priekį - 1:2 (20:25).

Ketvirtąjį setą puikiai pradėjo "KIILTO" - pora gerų epizodų ir ekipa išsiveržė į priekį - 4:1. Tačiau tai buvo tik blankus "Jotvingio" startas. Greitai isivažiavęs Kazlų rūdos jaunimas atrodė šiek tiek greitesni bei šiek tiek tikslesni. Pastarieji greitai išsiveržė į priekį - 4:7 ir iki mačo pabaigos neleido savo varžovams priartėti arčiau nei per 2 taškus. Rungtynės baigėsi pelnyta svečių pergale, rezultatu 1:3 (19:25).

Po rungtynių nugalėtojų ekipos treneris Eduardas Norkus sakė : "Sunkios rungtynės. Sunkiausia buvo priimti varžovų servus (kalba šiandien 7 eisus padaręs žaidėjas). Svarbiausia, jog laimėjom."

Puslapis peržiūrėtas: 3946

Komentarai