Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Raudondvaris vs Kauno kolegija (0:3)

,,Raudondvaris" nusileido ,,Kauno kolegijai"

,,Raudondvaris" nusileido ,,Kauno kolegijai"

Lapkričio 28 d. 19:45 val., Raudondvario gimnazijos sporto salėje įvyko B lygos varžybos. Aikštelėje susitiko šeimininkai ,,Raudondvaris" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Kauno Kolegijos" ekipa. Po trijų setų kovos pergalę iškovojo ,,Kauno kolegija" rezultatu 0:3.

Pirmasis setas prasidėjo apylygėmis jėgomis. Tiek ,,Raudondvaris", tiek ,,Kauno kolegija" buvo nusiteikusios ryžtingai ir ėjo savo tikslo link. Abi ekipos rengė rezultatyvias atakas, tačiau labiausiai išsiskyrė ,,Kauno kolegijos" vaikinai - Rokas Sirtautas ir Mantas Samuilis. Iki seto pabaigos ekipų rezultatas buvo panašus, tačiau jam baigiantis lemiamus taškus pelnė ,,Kauno kolegija" ir iškovojo seto pergalę. Rezultatas 21:25 (0:1).

Antrasis setas buvo panašus į prieš tai buvusį. Abiejų ekipų jėgos buvo vienodos. Jos žaidė žaidimą - taškas į tašką. Iki pat seto pabaigos rezultatas buvo apylygis, ir kiekvienas pelnytas taškas buvo labai svarbus. Ekipos rodė savo komandinius žaidimus, prie kurio ,,Raudondvario" ekipoje labiau prisidėjo Tomas Stakvilevičius. Tačiau visgi sėkmė šiandien labiau šypsojosi aikštelės svečiams, jiems ir atiteko seto pergalė, rezultatu - 24:26 (0:2).

Trečiajame sete kartojosi vėl ta pati istorija. Komandos žaidė taškas į tašką ir atkakliai ėjo seto pergalės link. Iki pat seto pabaigos nebuvo galima nuspėti kam atiteks jo pergalė (21:21). Tačiau visgi, daugiau rezultatyvių atakų surengė ,,Kauno kolegija" ir iškovojo pergalę. Seto baigtis 23:25 (0:3).

 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 4151

Komentarai