Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Nemunas vs Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ (0:3)

Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ nugalėjo ,,Nemuną“

Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ nugalėjo ,,Nemuną“

Vasario 1 dieną, 18:15 val., Kauno statybininkų rengimo sporto salėje įvyko KTML ,,C“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų „Nemunas“ ir svečių ,,Kazlų Rūdos ,,Jotvingis““. Šeimininkai namuose nepajėgė įveikti varžovų – 0:3.


Pirmojo seto pradžioje į priekį išsiveržė svečiai (2:6). Tačiau šeimininkai nesnaudė ir sėkmingai sužaidę atkarpą sušvelnino rezultatą (5:6). Tuomet, prie padavimo linijos stojo ,,Jotvingio“ komandos žaidėjas R. Vaiginis, kurio padavimai (3) virto ,,eisais“. Svečiai pajutę žaidimo skonį rengė vieną ataką po kitos, kol galop rezultatas buvo 7:15. ,,Nemuno“ komanda toliau buvo priversta vytis varžovus. Ir skirtumą sumažinti jiems padėjo U. Mačio padavimai (3 ,,eisai“ iš eilės), kuriuos prisiimti svečiams buvo sunku. Tačiau „Jotvingio“ komanda savo pranašumo neišbarstė ir setą laimėjo rezultatu – 16:25 (0:1).


Antrojo seto pradžioje žaidimo vairą savo rankose laikė svečiai (1:4). Šeimininkams buo sunku apsiginti nuo galingų E. Norkaus ir R. Vaiginio smūgių. Tačiau galingus smūgius užgoždavo dažnai abiejų komandų daromos klaidos. Šio seto metu šeimininkai suklydo 13, o svečiai – 12 kartų. Antroje seto pusėje vaizdas aikštelėje pasikeitė. Tarp abiejų komandų užvirė įnirtinga kova dėl kiekvieno taško. Jėgų traukiant kamuolius negailėjo „Nemuno“ komandos kapitonas P. Palevičius. Gal tai paskatino vyrus dar labiau stengtis ir setui einant į pabaigą šeimininkams net buvo pavykę sumažinti skirtumą iki 1 taško (20:21). Visgi, užtikrintas E. Norkaus žaidimas nuginklavo varžovus. Setas biagėsi rezultatu – 21:25 (0:2).


Sportinio pykčio vedami ,,Nemuno“ tinklininkai trečiojo seto pradžioje išsiveržė į priekį (8:4). Tačiau setui įpusėjus svečiai sugebėjo išlyginti rezultatą (14:14) ir neilgai trukus išsiveržti į priekį (16:19). Šeimininkams buvo pavykę išlyginti rezultatą (19:19). Bet svečiai parodė savo pranašumą ir sužaidę atkarpą 1:6 šventė pergalę. Setas baigėsi rezultatu – 20:25 (0:3).


Po varžybų ,,Nemuno“ komandos žaidėjas U. Mačys sakė: ,,Kaip visada nebuvo priėmimo ir buvo labai sunku apsiginti nuo atakų per centrą“.


Kazlų Rūdos ,,Jotvingio“ komandos kapitonas E. Norkus sakė: ,,Turim didelę problemą, t.y. servo priėmimas. Mes tik nepriimam kokių kelių servų iš eilės, neužpuolam ir tada, mus pagavę varžovai, ima lyginti rezultatą. Mes krentam į duobę ir tada reikia labai ilgai iš jos kapstytis. Visose varžybose taip mus varžovai ir prisiveja, per tas duobes. Nedaug liko, bet gal iki sezono sugebėsim susitvarkyti. O šiaip varžovai – šaunuoliai.“
 

Puslapis peržiūrėtas: 714

Komentarai