Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM vs KCSM - Tinklo draugai (3:0)

Intriguojančioje kovoje ,,KCSM" įveikė ,,KCSM-Tinklo draugus"

Lapkričio 23 d. 19 val. įvyko B lygos rungtynės. Kauno centro sporto mokyklos tinklinio salėje susitiko ,,KCSM" (šeimininkai) ir ,,KCSM - Tinklo draugai". Po gan lygiavertės ir įtemptos kovos pergalę iškovojo ,,KCSM" rezultatu 0:3.

Pirmasis setas prasidėjo komandų kova - taškas į tašką. Kiek vėliau, tai viena, tai kita komanda spurtuodavo ir išsiverždavo į priekį. Mačo pabaigoje rezultatas tapo lygus - 19:19. Kova dėl pirmojo seto pergalės prasidėjo iš naujo. Nors ,,KCSM- Tinklo draugai" darė mažiau klaidų nei jų priešininkai, visgi aikštelės šeimininkai pasirodė esantys stipresni rezultatyviose atakose. Šiame mače ypač išsiskyrė ,,KCSM" žaidėjai - komandos kapitonas Ignas Mazūras ir Martynas Mičiulis. Vaikinai nuolat ,,statė sienas" ir savo rezultatyviomis atakomis puolė savo priešininkus. Pirmojo seto pergalę iškovojo ,,KCSM" rezultatu - 25:21 (1:0).

Antrajame sete ,,KCSM-Tinklo draugai" suėmė save į rankas ir nepasidavė aikštelės šeimininkams. Viso mačo metu vyko įtempta kova. Tai viena, tai kita komanda išsiverždavo į priekį ir pirmaudavo vos porą taškų. Nors ,,KCSM - Tinklo draugų" duetas - Justas Kaminskis ir Mantas Žilinskas vedė savo ekipą pergalės link, ,,KCSM" neleido priešininkams išlyginti setų rezultato. Nežymia persvara jie laimėjo ir antrajį setą - 25:23 (2:0).

Trečiajame sete svečiai viskas vyko panašiai kaip ir pirmuosiuose setuose. Viso seto metu vyko įtempta kova. Nei viena komanda nenorėjo pasiduoti. Tačiau šio vaaro rungtynėse ,,KCSM - Tinklo draugams" pritūko parako. ,,KCSM" pelnytai iškovojo trečiojo seto pergalę ir laimėjo rungtynes. Seto baigtis - 25:20 (3:0).

Po rungtynių nugalėtojų komandos - ,,KCSM" trenerė pakomentavo ,,Mums tai buvo didelė pergalė, nes laimėjome prieš vyresnius sporto mokyklos draugus. Labai didžiuojuosi savo komanda, nes vaikinai nuėjo iki galo, nors aišku klaidų tai dar beproto daug - žaidžiame banguotai."

 

Puslapis peržiūrėtas: 4160

Komentarai