Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM & Heksa vs KCSM – Tinklo draugai (0:3)

,,KCSM & Heksa“ namuose nusileido ,,KCSM - Tinklo draugai'' komandai

,,KCSM & Heksa“ namuose nusileido ,,KCSM - Tinklo draugai'' komandai

  Vasario 24d., 17:30 val. Vinco Kudirkos vidurinės mokyklos sporto salėje įvyko KTML ,,Dailiosios“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,KCSM & Heksa“ ir svečių ,,KCSM - Tinklo draugai“. Žaidimas netruko ilgai, nugalėjo svečių komanda rezultatu – 0:3.


Pirmojo seto pradžia buvo sunkesnė šeimininkių komandai. Žavioji ,,KCSM - Tinklo draugai'' komanda sugebėjo pelnyti net dešimt taškų iš eilės (0:10), tačiau salės šeimininkės labiau pasistengusios persvėrė rezultatą savon pusėn (15:12). Antroje seto dalyje abi komandos susikaupusios žaidė kaip lygis su lygiu, tačiau kėlinio pabaigoje, jau susižaidusi svečių komanda, parodė savo tikrąją jėgą ir užbaigė setą rezultatu – 22:25 (0:1).


Antrajame sete prasčiau sekėsi žaisti Heksa ekipai. Įpusėjus setui jau buvo matyti, kad laimėti šį setą bus labai sunku (9:15). Svečių komanda, neleidusi atsikvėpti šeimininkėm,  nieko nelaukdama užbaigė setą rezultatu  – 12:25 (0:2).

Trečiasis setas buvo pats sunkiausias gražiosiom ,,KCSM & Heksa'' merginom. Jos pradėjo silpniau gintis ir tiesiog pasidavė svečių komandai rezultatu – 9:25 (0:3).

Po varžybų ,,KCSM & Heksa'' trenerė J.Virbickienė pasakė: ,,Šios varžybos buvo vienos iš negražiausių, sužaistų šiame sezone. Trūko jungiančiojo ir kelių pagrindinių puolėjų. Tikiuosi merginos pasimokė iš savo padarytų klaidų ir kitas varžybas sužais kur kas geriau.''

,,KCSM - Tinklo draugai'' kapitonė A. Kulytė sakė: ,,Pirmą setą kiek sunkiau sekėsi įsivažiuoti, o vėliau atsipalaidavome, radome savo zaidimą ir tai mums atnešė pergalę."

Puslapis peržiūrėtas: 3043

Komentarai