Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: VDU vs ASU (2:3)

,,ASU'' svečiuose nugalėjo ,,VDU'' komandą

,,ASU'' svečiuose nugalėjo  ,,VDU'' komandą

  Vasario 11 d., 18:30 val., VDU sporto salėje susitiko "B" lygos komandos: ,,VDU" (šeimininkai) bei ,,ASU" (svečiai). Komandom susitarus, ,,VDU'' kapitonas leido pradėti žaidimą esant penkiem ,,ASU'' komandos nariam. Rungtynės buvo aršios, truko penkis pilnus setus, kol galiausiai savo pranašumą įrodė varžovų komanda, rezultatu – 2:3.


Pirmajame sete užvirė ilga kova tarp šeimininkų ir varžovų komandų. Seto pirmoje dalyje šiek tiek išsiveržė ,,ASU'' komanda (13:17). Susiėmusi šeimininkų komanda sugebėjo išlyginti rezultatą (24:24), tačiau šaltesnius nervus turėję svečiai sugebėjo pelnyti kelis taškus ir užbaigti pirmąjį setą rezultatu – 25:27 (0:1).


Antrojoje rungtynių dalyje viskas pakrypo visai kita linkme. Antrasis setas buvo varginantis, abi komandos stengėsi iš paskutiniųjų. Seto įžangą geriau sugebėjo sužaisti ,,VDU'' komanda (15:13). Tačiau seto pabaigoje ,,ASU'' komanda sugebėjo prisivyti salės šeimininkus (21:20). Paėmus minutės pertraukėlę, ,,VDU'' komandos nariai, lyg naujai atgimę,sugebėjo užbaigti setą rezultatu - 25:21 (1:1).


Trečiasis setas, kaip ir pirmasis, buvo ilgas ir sunkus abiejom komandom. Žaidėjai atidavė paskutiniasas savo jėgas, bet setui įpusėjus rezultatas buvo apylygis (13:12). Menkas ,,VDU'' komandos pranašumas nušvietė komandai kelią iki seto pabaigos, šeimininkai sugebėjo išplėšti trečiojo seto pergalę rezultatu  - 26:24 (2:1).


Ketvirtajame sete nuo pat pradžių pasirodė ,,ASU'' komandos iniviatyva žaidimui. Susižaidusi komanda parodė iš kokio molio yra drėbta ir sugebėjo pasipriešinti ,,VDU'' jaunimui. Setas buvo užbaigtas ,,ASU'' pergale rezultatu - 25:22 (2:2).


Lemiamas setas buvo sunkus abiejom komandom. Pirmus taškus pelniusi ,,VDU'' komanda išsiveržė į priekį, tačiau jų žaidimą pristabdė ,,ASU'' kontraataka. Rezultatas prasidėjus setui buvo lygus (5:5). ,,ASU'' komanda išsiveržusi į priekį sugebėjo užbaigti setą rezultatu - 8:15 (2:3).


Po rungtynių ,,ASU" treneris A.Kazlauskas komentavo: ,, Žaidimas buvo velniškai sunkus. Dėl švenčių negalėjo susirinkti pilna komanda. Žaidėjas, kuris žadėjo atvykti į varžybas užstrigo kamščiuose. Dėka ,,VDU'' komandos kapitono, kad jis leido žaisti šiaip ne taip iškovojome pergalę.

Puslapis peržiūrėtas: 1843

Komentarai