Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Raudondvaris vs Marijampolės Exleasingcar (0:3)

Po įtemptos kovos „Raudondvaris“ nusileido „Marijanmopės Exleasingear“

Po įtemptos kovos „Raudondvaris“ nusileido „Marijanmopės Exleasingear“

Gruodžio 22 d. 19:45 val. Raudondvario gimnazijoje susitiko B lygos komandos: „Raudondvaris“ (namai) ir „Marijampolės Exleasingear“ (svečiai). Po atkaklios kovos „Marijampolės Exleasingear“ nugalėjo „Raudondvarį“ rezultatu 0:3 (18:25, 21:25, 14:25).
 

Pirmąjį setą varžovai pradėjo lygiu pajėgumu (5:5) ir nė viena komanda neleido priešininkams įsiveržti į priekį (16:16). „Raudondvariui“ taškus pelnyti padėjo kapitonas R. Kymantas, kurio paduotus kamuolius sėkmingai taškais versdavo komandos nariai. Tuo tarpu „Marijampolės Exleasingear“ padavimus atlikdavo L. Urmanavičius, o juos taškais versdavo P. Miliauskas bei kiti komandos nariai. Setui artėjant į pabaigą, svečiam pavyko atsiplėšti 7 taškų skirtumu (16:23). „Raudondvariui“ nepavyko pasivyti „Marijampolės Exleasingear“, kurie ir laimėjo setą rezultatu 18:25 (0:1).
 

Antrąjį setą varžovai vėl pradėjo nenusileisdami vienas kitam (7:6, 15:15). „Raudondvario“ R. Kymantui toliau sėkmingai paduodant kamuolius komandai, o L. Urmanavičiui - „Marijampolės Exleasingear“ A. Grinevičiui bei kitiems komandos nariams, abi varžovės iki pat seto galo (19:20) neketino pasiduoti, tačiau setą vėlgi laimėjo svečiai rezultatu 21:25 (0:2).
 

Trečiąjį setą komandos taip pat pradėjo nenutoldama viena nuo kitos (5:7), tačiau jau greitai išryškėjo seto favoritė - „Marijampolės Exleasingear“. Svečiams vieną po kito atliekant 5 taškų spurtus (5:12, 7:19), šeimininkai jau regis buvo palaidoję viltį laimėti ir setas netrukus baigėsi „Marijampolės Exleasingear“ pergale – 14:25 (0:3).
 

Po rungtynių abi komandos buvo patenkintos rungtynėmis. Pasak „Raudondvario“ trenerio T. Stakvilevičiaus buvo „Žiauriai geros varžybos. Aišku sėkmė truputį nusisuko“. Šeimininkai buvo „iš esmės patenkinti priešininkais, galvojom, kad bus stipresni“. Pirmąjį etapą „norėjom geriau pasirodyt, bet gavos kaip gavos“, kadangi, pasak trenerio, dėl ligų, šeimyninės padėties bei kitų aplinkybių ne visi žaidėjai galėjo pasirodyti rungtynėse.
 

„Marijampolės Exleasingear“,  šiuo metu esantčios pirmoje turnyrinės lentelės vietoje, kapitonas R. Paškevičius su komanda atvyko tikėdamiesi lengvos pergalės: „kadangi turnyrinėj lentelėj ši komanda priešpaskutinė, atvažiavom nusiteikę, kad nebus stipri kova. Bet pirmi setai parodė, kad tikrai yra ką veikti. Pagyrimai aukščiausiam lygyje“.
 

Puslapis peržiūrėtas: 4813

Komentarai