Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KMAIK vs Volstreet (3:2)

Po penkių setų kovos "KMAIK" iškovojo pirmąją pergalę

Po penkių setų kovos "KMAIK" iškovojo pirmąją pergalę

Pirmadienį KMAIK sporto salėje įvyko B lygos pirmenybiu rungtynės, kuriose susitiko "KMAIK" ( šeimininkai) ir "Volstreet" (svečiai). Nors ir "Volstreet" pirmavo 0:2 , tačiau šeimininkai pademonstravo kovingumą ir iškovojo pirmąją pergalę , rezultatu - 3:2.

Pirmam setui prasidėjus tarp ekipų vyko taškas į tašką kova, tačiau pirmieji spurtą surengė "Volstreet" ekipa, kuri įgijo dvigubą pranašumą ( 8:16). Šeimininkams nepavyko atsitiesti, o "Volstreet" išlaikė iniciatyvą savose rankose ir laimėjo pirmąjį setą - 17:25 ( 0:1).

Antrajam setui prasidėjus vėl seto pradžioje vyko taškas į tašką kova ( 7:7). "Volstreet" pradėjo daryti asmenines klaidas, o tuo pasinaudojo šeimininkai, kurie spurtavo 8:0 ir persvėrė rezultatą į savas rankas ( 7:13). Po minutės pertraukėlės svečiams pavyko išlipti iš duobės ir atsakė tuo pačiu ( 16:16). Seto pabaigoje nė vienai ekipai nepavyko įgyti didesnio pranašumo, tačiau užtikrinčiau sužaidė "Volstreet" , kur laimėjo ir antrąjį setą - 24:26 ( 0:2)

Trečiajam setui prasidėjus "KMAIK" pademonstravo kovingumą, kur pradėjo labai užtikrintai setą ( 10:1). "Volstreet" buvo bejėgiai prieš varžovų puolimą ir "KMAIK" užtikrintai laimėjo trečią setą, rezultatu - 25:9 ( 1:2)

Ketvirtajame sete komandos žaidė labai banguotai. Abi ekipos apsikeisdavo sėkmingomis atkarpomis ( 11:10), tačiau "KMAIK" pasinaudojo varžovų klaidomis, kur sužaidė keletą sėkmingų atkarpų ir atitrūko nuo varžovų ( 19:13). "Volstreet" nesugebėjo atsitiesti ir "KMAIK" išlygino setų rezultatą - 25:16 ( 2:2).

Lemiamą setą "KMAIK" pradėjo užtikrinta gynyba ir puolimu ( 10:3). Vis dėlto, "Volstreet" nenuleido rankų ir pradėjo lipti varžovams ant kulnų ataka po atakos ( 10:9). Seto pabaigoje "KMAIK" sužaidė užtikrintai puolime, o svečiai klydo lemiamu momentu ir "KMAIK" iškovojo pirmąją pergalę, rezultatu - 15:12 ( 3:2).

Puslapis peržiūrėtas: 2007

Komentarai