Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vivacolor vs Jonavos JTK – „Dobilas“ (3:0)

,,Vivacolor" nepasigailėjo Jonavos JTK - ,,Dobilo"

,,Vivacolor" nepasigailėjo Jonavos JTK - ,,Dobilo"

Vasario 5d., 19:15 valandą, Kauno kolegijos sporto salėje įvyko KTML ,,B“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,Vivacolor“ ir svečių Jonavos JTK - ,,Dobilas“. Šiandien geriau žaidusi šeimininkų komanda įrodė savo pranašumą rezultatu – 3:0.


Pirmasis setas prasidėjo lygiu žaidimu. Iki seto vidurio nei viena, nei kita komanda nesugebėjo įgyti ženklesnio pranašumo, nors šeimininkai, nepaisant didelio savo klaidų skaičiaus (7), dižiają laiko dalį pirmavo 1-2 taškais. Rezultatui esant 17:15 atrodė jog žaidimo kreivė gali pakrypti betkurios komandos naudai, tačiau tuomet svečių žaidimas užstrigo. ,,Vivacolor“ galingai spurtavo, sužaidė atkarpą 8:1 ir nepaliko jokių abėjonių savo pranašumu šiame sete. Setas baigėsi – 25:16 (1:0).


Antrojo seto pradžia buvo labai panaši į pirmojo. Iki 5-tojo taško komandos žaidė lygiai, o tada ,,Vivacolor“ žaidėjai nusprendė nebejuokauti. Tiek ginyboje, tiek puolime N. Glodenio vedami šeimininkai įjungė aukštesnę pavarą ir šovė į priekį. Galingai sužaista atkarpa 13:2 leido jiems susikrauti neginčijamą persvarą. Likusi seto dalis buvo tik formalumas. Setas baigėsi rezultatu – 25:13 (2:0).


Trečiajame sete svečiams ir toliau koją kišo tos pačios klaidos t.y. prastas kamuolio priėmimas, klaidos keliant kamuolį, dėl ko šlubavo ir žaidimas puolime. ,,Vivacolor“ nuo pat seto pradžios įrodinėjo savo pranašumą, nors jis ir nebuvo toks didelis, kaip prieš tai buvusiame sete. Tačiau setui artėjant link pabaigos šeimininkai nusprendė ,,apsidrausti“, nesunkiai padidino savo persvarą iki saugios 6 taškų (21:15) ribos ir ramiai sužaidė seto pabaigą – 25:17 (3:0).


Po varžybų Jonavos JTK - ,,Dobilas“ kapitonas M. Savickas sakė: ,,Visos komandos žaidimą vertinu blogai, nes nebuvo priėmimo, todėl nebuvo ir pakėlimo. Nėra pakėlimo nėra ir puolimo. Apibendrinant, niekas nesisekė. Senai turėjome varžybas, gal dėlto. Pas mus puolėjai – universalūs, gali ir pakelti. Varžovai stiprūs, geri, patyrę. Manau, ši komanda į geriausių ketvertuką tikrai papuls“.


,,Vivacolor“ kapitonas G. Lekavičius sakė: „Ruošėmės šitoms varžyboms. Tai buvo kito pogrupio viena iš komandų - lyderių. Priešininkams linkiu įsigyti gerą kėlėją, nes šiuo metu be kėlėjo jie negali pažaisti“.
 

Puslapis peržiūrėtas: 1504

Komentarai