Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs KMAIK (3:2)

Po gražios kovos ,,KMAIK" nusileido ,,Sporto Fėjai"

Po gražios kovos ,,KMAIK" nusileido ,,Sporto Fėjai"

 Vasario 17 d. 20:00 val. B lygos rungtynėse Kauno SRC sporto salėje kovojo ,,Sporto Fėja" (šeimininkai) prieš ,,KMAIK" (svečiai). Po intriguojančios kovos ,,Sporto Fėja" pasirodė esantys stipresni. Rezultatas - 3:2.

Pirmasis setas iškart prasidėjo kova - taškas į tašką. Seto viduryje rezultatas nebuvo toks užtikrintas (16:14), atrodė, jog ,,KMAIK" komanda gali išsiveržti į priekį, tačiau darė pernelyg daug klaidų ir leido setą laimėti ,,Sporto Fėjos" ekipai rezultatu - 25:20 (1:0).

Antrajame sete šeimininkų komanda parodė gražų žaidimą. Seto viduryje ėmė aiškėti mačo lyderiai - ,,Sporto Fėja" . Šeimininkų koamdos narys Mantvydas Ivaškevičius padėjo savo ekipai ženkliai išsiveržti į priekį keturiais ,,eisais" iš eilės (13:6). ,,KMAIK" komanda nieko nebegalėjo padaryti, kai aikštelės šeimininkai galingu spurtu užbaigė setą - 25:19 (2:0).

Trečiasis setas buvo kiek netikėtas. Savo komandos kapitono Rytčio Keručio įkvėpti ,,KMAIK" komandos nariai ėmė žaisti ir įrodė, jog taip lengvai nepasiduos. Nors setas prasidėjo ,,Sport Fėjos" trijais pelnytais taškais iš eilės, priešininkų ekipa palengva pradėjo švelninti rezultatą bei veržtis į priekį. Setą laimėjo ,,KMAIK" rezultatu - 22:25 (2:1).

Ketvirtasis setas taip pat buvo sėkmingesnis svečių ekipai. ,,KMAIK" komanda seto pradžioje iškart ėmėsi iniaciatyvos (3:11). Iki pat seto pabaigos ,,Sporto Fėjos" komandai pavyko tik sušvelninti mačo rezultatą. Nors ir viena ir kita komanda darė nemažai klaidų, svečių ekipa sugebėjo palaužti priešininku taip išlygindami setų rezultatą. Setas baigėsi rezultatu - 21:25 (2:2).

Antrajame sete ,,Sporto Fėjos" komanda suprato, kad taip lengvai negali pasiduoti. Ėmė triuškinti priešininkus ir padarė vos tris klaidas (10:2). Nors ,,KMAIK" komandą stengėsi tęsti žaidimą, aikštelės šeimininkai pasirodė esantys stipresni ir laimėjo rungtynes rezultatu - 15:10 (3:2).

Po rungtynių ,,Sporto Fėjos" komandos nariai komentavo, jog po antrojo seto per daug atsiplaidavo, o ,,KMAIK" treneris P. Vyšniauskas sakė, kad ,,Vaikinai per anksti patikėjo pergalę".

Puslapis peržiūrėtas: 2320

Komentarai