Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Kauno technikos kolegija (3:0)

Triuškinanti „Vitamedos“ pergalė prieš „Kauno technikos kolegiją“

Triuškinanti „Vitamedos“ pergalė prieš „Kauno technikos kolegiją“

Lapkričio 10d. 18:00 val. Kauno maisto pramonės mokyklos sporto salėje įvyko B lygos varžybos. Jėgas surėmė ,,Vitamedos" ekipa (aikštelės šeimininkai) ir ,,Kauno technikos kolegijos" (svečiai). Po trumpų trijų setų kovos pergalę iškovojo ,,Vitamedos" komanda rezultatu - 3:0.

Vos prasidėjus varžyboms „Vitamedos“ komanda iš karto parodė kas čia šeimininkai ir pradėjo varžybas galingu spurtu (9:2). Viduryje seto pasikeitus po keletą rezultatyvių atakų ir vėl sekė galingas šeimininkų spurtas(15:2), kuris ir padėjo tašką pirmąjame sete (25:6).

Atrasis setas niekuo nesiskyrė nuo pirmojo. Po įspūdingai sužaisto pirmojo „Vitamedos“ seto, svečių komanda niekaip negalėjo atsitiesti. Šeimininkai vadauvojant R.Pocius žaidimui rengė vieną po kitos rezultatyvias atakas, kai tuo tarpu varžovai tik darė klaidas. Setas ir vėl pasibaigė triuškinančiu rezultatu (25:5).

Trečiasis setas ir vėl prasidėjo geresniu šeimininkų žaidimu. Atrodė, kad šiose varžybose jau viskas aišku. „Vitamedos“ komanda sužaidusi ir vėl sėkmingą pradžią pirmavo rezultatu (7:2). Tačiau svečiai nusprendę nepasiduoti parodė savo galimybes ir viduryje seto priartėjo prie varžovų (12:11). Tačiau šeimininkams pamačius, kad po pirmųjų lengvų setų atsipalaidavus galima ir „prisižaisti“, „įjungė aikštesnę pavarą“ ir vėl pradėjo gražiai žaisti. „Vitamedos“ ekipa surengė lemiamą spurtą (14:4) ir pabaigė susitikimą. 

Daugiausiai prie pergalės prisidėjo Artūras Mickevičius ir Darius Baltrušaitis, kurie lengvais taškais vertė gerus R.Pocius pakėlimus.

Puslapis peržiūrėtas: 4255

Komentarai