Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs KCSM – Kauno vilkai (0:3)

"KCSM - Kauno vilkai" įrodė pranašumą prieš "Sporto fėją" ir iškovojo kelialapį į finalą

"KCSM - Kauno vilkai" įrodė pranašumą prieš "Sporto fėją" ir iškovojo kelialapį į finalą

Antradienį Kauno SRC sporto salėje įvyko B lygos "Mažosios taurės" trečiosios pusfinalio rungtynės, kuriose jėgas surėmė "Sporto fėja" (šeimininkai) ir svečių teisėmis atvykę "KCSM - Kauno Vilkai". Primename, kad abi komandos pasidalino po pergalę. Pirmąjį susitikimą "Sporto fėja" įveikė varžovus 3:0, tačiau antrajame susitikime turėjo pripažinti "KCSM - Kauno VIlkų" pranašumą 3:1.

Jau rungtynių pradžioje abi komandos pradėjo įrodinėti, kad jos yra vertos didžiojo finalo ir nė vienai ekipai nepavyko įrodyti didesnio pranašumo (10:9). Antroje seto dalyje "KCSM - Kauno vilkai" suaktyvino savo puolimą, kur leido persverti rezultatą į savas rankas ( 17:19). Aikštelės šeimininkai nežadėjo taip lengvai pasiduoti ir lipo varžovams ant kulnų ( 22:23), tačiau seto pabaigoje svečiai neišleido iniciatyvos iš savų rankų ir laimėjo pirmąjį setą - 22:25 (0:1).

Antrajam setui prasidėjus "Sporto fėja" subyrėjo tiek gynyboje, tiek puolime ( 1:9). Vis dėlto, "Sporto fėja" sugebėjo atsigauti po minutėlės pertraukėlės ir pradėjo ataka po atakos mažinti skirtumą ( 11:14). Lemiamu momentu svečiai sugebėjo atsitiesti ir palaikė penkių taškų pranašumą ( 15:20), kurį išlaikė iki seto pabaigos - 20:25 ( 0:2).

Trečiajame sete "KCSM - Kauno vilkai" toliau diktavo savo sąlygas aikštelėje ir greitai atitrūko nuo varžovų ( 4:10). "Sporto fėja" nežadėjo taip lengvai pasiduoti ir surengė atkarpą 4:0, kur skirtumas ištirpo iki minimumo ( 11:12). Svečiai sugebėjo nepasimesti ir atsakė varžovams su kaupu ir užtikrintai žingsniavo link pergalės ( 15:21). "KCSM - Kauno vilkai" neišleido pergalės iš rankų ir iškovojo kelialapį į finalą - 19:25 ( 0:3).

Po laimėtų rungtynių "KCSM - Kauno vilkų" ekipos treneris, R.Ungurys , teigė:"Šiandien mes mažai darėme klaidų, o varžovai , iš tikrųjų, ne kaip sužaidė. Jų puolimas šį kartą buvo labai silpnas. Daugiau geriau žaidė anksčiau ir gynyboje. Jie buvo vangūs ir neparodė charakterio."

Balandžio 13 dieną, 20:15 val., finale susitiks "KCSM - Kauno vilkai" ir "Smūgio" ekipos.

Balandžio 13 dieną, 19:15 val., mažajame finale jėgas surems "KCSM - 2" ir "Sporto fėja".

Puslapis peržiūrėtas: 4510

Komentarai