Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM - Tinklo draugai vs Kauno TPMC (3:1)

Nuožmioje kovoje ,,KCSM - Tinklo draugai" iškovojo pergalę prieš ,,Kauno TPMC"

Nuožmioje kovoje ,,KCSM - Tinklo draugai" iškovojo pergalę prieš ,,Kauno TPMC"
Gruodžio 12 d. 18:45 val. įvyko B lygos rungtynės. Kauno cento sporto mokyklos sporto salėje susitiko ,,KCSM - Tinklo draugai" (šeimininkai) ir ,,Kauno TPMC" (svečiai). Po sunkios keturių setų kovos ,,KCSM - Tinklo draugai" įveikė savo priešininkus rezultatu - 3:1.
 
Pirmasis setas prasidėjo aikštelės šeimininkų rezultatyviomis atakomis, kol tuo metu ,,Kauno - TPMC" nuolat klydo. ,,KCSM - Tinklo draugai" ėmė didinti savo pranašumą (9:4), o jų priešininkams atiteko tik besivejančių vaidmuo. Tačiau netrukus komandos kėlėjas Dovydas Bernotas ir puolėjas Eduardas Norkus sukaupė jėgas ir ėmė mažinti savo priešininkų pranašumą. Setui einant į pabaigą rezultatas pasidarė lygus - 19:19, o tuomet prasidėjo kova - taškas į tašką. Nors viso seto metu aikštelės šeimininkai atrodė kaip mačo lyderiai, ,,Kauno - TPMC" sugebėjo aplenkti savo varžovus ir laimėti. Seto baigtis - 22:25 (0:1).

Antrojo seto pradžia ir vėl buvo sunki ,,Kauno TPMC" ekipai. Aikštelės šeimininkai jau seto pradžioje sugebėjo dideliu skirtumu išsiveržti į priekį. Tačiau tai nereiškia, jog svečiai taip ir pasiliko savo priešininkų užnugaryje. Kaip ir pirmajame sete ,,Kauno TPMC" ekipai beveik pavyko pasivyti savo priešininkus, abi komandas skyrė tik vienas taškas (23:22). Nepaisant rungtynių svečių užsidegimo ir noro laimėti, antrajame sete visgi pranašesni buvo ,,KCSM - Tinklo draugai". Setas baigėsi rezultatu - 25:22 (1:1).

Trečiajame sete ,,Kauno TPMC" komandai ir vėl reikėjo ,,įsivažiuoti", kol tuo tarpu aikštelės šeimininkų žaidėjas - Mindaugas Liutkauskas rinko ,,eisus" į savo ,,kišenę" bei su savo komandos draugais rezgė rezultatyvias atakas. Be abejo, kaip ir ankstesniuose setuose ,,KCSM - Tinklo draugams" nepavyko išlaikyti pranašumo viso seto metu, nes tuo tarpu jų priešininkų komandos žaidėjai tiesiog pašėlo. Eduardas Norkus bei Gytis Tuska ,,eisais", blokuotais mušimais bei rezultatyviomis atakomis ėmė vytis savo priešininkus ir išlygino rezultatą - 21:21. Tuomet prasidėjo sunki ir nuožmi kova dėl kiekvieno taško. Nei viena ekipa nenorėjo pasiduoti - tai vieni, tai kiti įgaudavo vieno taško pranašumą. Tačiau kažkas pralaimėti turėjo. Trečiajame sete aikštelės svečiams ir vėl pritrūko parako - 29:27 (2:1).

Ketvirtojo seto pradžia pagaliau pasisuko priešinga linkme. Nors šį kartą ,,Kauno - TPMC" pradėjo setą turėdami vadeles savo rankose, tai truko neilgai. ,,KCSM - Tinklo draugai" vaikinai įrodė, jog jie yra verti šios pergalės ir ėmė pamažu didinti savo pranašumą. Ketvirtajame sete pritrūko vieno iš aikštelės svečių ekipos lyderio - Gyčio Tuskos gero žaidimo, jis tarytum nuleido rankas. Taigi, po sunkios keturių setų kovos aikštelės šeimininkai iškovojo pergalę prieš savo priešininkus - 25:19.

Po rungtynių laimėtojų komandos kapitonas Edgaras Čepšys pakomentavo - ,,Džiaugiamės pergale. Priešininkai buvo tikrai stiprūs. Patiems žaidimas, matyt iš po savaitgalio, buvo kiek sunkokas - nelabai judėjome. Vėliau po truputėlį grįžome į savo vėžias ir laimėjome rungtynes."

 

Puslapis peržiūrėtas: 4262

Komentarai