Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs Marito (1:3)

Po atkaklios kovos ,,Marito" iškovojo pergalę prieš ,,LSU"

Po atkaklios kovos ,,Marito" iškovojo pergalę prieš ,,LSU"

Gruodžio 19 d. 20:30 val. įvyko A lygos rungtynės. LSU sporto salėje susitiko ,,LSU" (šeimininkai) i ,,Marito" (svečiai). Po ilgos bei dramatiškos kovos ,,Marito" svečiuose džiaugėsi pergalę. Rezultatas - 1:3.

Pirmojo seto pradžioje sėkmė labiau šypsojosi ,,LSU" vaikinams. Komandos jungėjas - Ovidijus Vaškevičius patogiai kėlė kamuolius, o puolėjai galėjo versti juos lengvais taškais. Įsibėgėjus setui aikštelės šeimininkai jau buvo surinkę nemažą pranašumą į savo ,,kišenę". Tačiau skirtumas netrukus išgaravo. ,,LSU" padarius keletą klaidų, ,,Marito" netruko juos aplenkti (20:22), o tuomet prasidėjo kova - taškas į tašką. Tai viena, tai kita ekipa išsiverždavo į priekį, bet aikštelės šeimininkai suėmė save į rankas ir užbaigė setą savo naudai - 29:27 (1:0).

Antrasis setas apsivertė aukštyn kojomis. ,,LSU" ekipai niekaip nepavyko rezultatyviai atakuoti, kai tuo metu jų priešininkams tai sekėsi puikiai (8:16). Antrajame sete išryškėjo ,,Marito" komandos duetas - jungėjas Aivaras Zubavičius ir puolėjas Steponas Narvydas. Abu žaidėjai neleido net atskvėpti savo priešininkams - kaupė vis didesnį ir didesnį pranašumą. Iki pat seto pabaigos ,,LSU" nepavyko net pasivyti aikštelės svečių. ,,Marito" pelnytai šventė antrojo seto pergalę. Rezultatas - 12:25 (1:1).

Trečiajame sete pasikeitus aikštelės pusėmis, pasikeitė ir ,,LSU" ekipos žaidimas (8:4). Tačiau jiems koją ėmė kišti jų padaromos klaidos, nes palyginus su ,,Marito" komanda, klaidų buvo pernelyg daug. Tuo tarpu svečiai viso seto metu klydo vos du kartus. Taigi, netrukus rezultatas tapo lygus - 13:13. Iki pat seto pabaigos komandos žaidė taškas į tašką, tačiau seto pabaigoje ,,LSU" pritrūko parako, ir seto pergalę pasiėmė ,,Marito". Mačas baigėsi rezultatu - 23:25 (1:2).

Ketvirtajame sete vyko dramatiška kova. Nuo pat pirmųjų taškų abi komandos stengėsi įgauti bent kokį pranašumą prieš savo priešininkus. Kiek vėliau, ,,Marito" pamažu ėmė kaupti poros taškų skirtumą, ir jį išlaikė iki pat seto pabaigos. Rungtynių pergalę galėjo džiaugtis ,,Marito" komanda rezultatu - 21:25 (1:3).

Po rungtynių nugalėtojų komandos treneris V. Lauraitis sveikino visas KTML lygas su šv. Kalėdomis bei pakomentavo - ,,Noriu padėkoti savo visiems komandos žaidėjams, kurie yra neprofesionalai, tačiau žaidžia, susirenka, aukoja savo laiką. Baigėsi labai sunkus sezonas, tačiau mums jis buvo labai geras. Pirmą kartą turėjome tiek daug pergalių. Apie šiandienines rungtynes galiu pasakyti tik tiek - buvo gražios rungtynės, žaidė tiek viena, tiek kita komanda, bet mes buvome truputį gerseni."

 

Puslapis peržiūrėtas: 3974

Komentarai