Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs Cukrainis (3:2)

Po atkaklios kovos "LSU" palaužė "Cukrainį"

Po atkaklios kovos "LSU" palaužė "Cukrainį"

 Lapkričio 15d. 19:45 val. įvyko "Dailiosios" lygos pirmenybių varžybos. LSU sporto salėje susitiko: "LSU" ekipa (aikštelės šeimininkai) ir "Cukrainis" (aikštelės svečiai). Po įtemptos penkių setų kovos pergalė atiteko "LSU" ekipai rezultatu 3:2.

Pirmasis setas prasidėjo aikštelės šeimininkių iniciatyva. Ekipa rengė rezultatyvias atakas, spurtavo ir diktavo savąjį komandinį žaidimą svečiams (6:2, 22:18). Atrodė pergalė ranka pasiekiama, tačiau "Cukrainio" ekipos tinklininkės padovanoti pergalės tikrai nesiruošė. Fantastiškai žaisdamos tiek gynyboje tiek puolime, ne tik išlygino rezultatą (23:23), bet ir laimėjo pirmąjį setą, rezultatu 23:25 (0:1).

 Antrojo seto pradžioje ekipos žaidė taškas į tašką. Tačiau svečių komandai vis sunkiau sekdavosi priimti šeimininkių padavimus. Pasipriešinti "Cukrainio" komandai pavyko neilgai, "LSU" spurtavo atkarpa (12:5) ir nesunkiai užbaigė setą, rezultatu - 25:14 (1:1).

 Trečiąjame sete viskas apsivertė aukštyn kojomis. Nuo pat pirmųjų taškų "Cukrainio" ekipos merginos rodė dideles pastangas, prie tinklo jos buvo nesustabdomos ir išsiveržė į priekį (9:14). "LSU" ekipa visais įmanomais būdais stengėsi priartėti prie varžovių, tačiau šios nenusileido ir iškovojo pergalę trečiąjame sete, rezultatu - 21:25 (1:2).

 Ketvirtasis setas prasidėjo aršia kova. Tačiau tai truko neilgai. Galbūt pavargusios "Cukrainio" merginos ėmė labai daug klysti, kas leido šeimininkėms susikrauti daug taškų. Kad ir kaip mėgino pasipriešinti "Cukrainis", bet "LSU" buvo nesustabdomos. Setas baigėsi rezultatu - 25:12 (2:2).

 Iš penktojo seto pradžios nebuvo galima nuspėti kam atiteks šiandienos mačo pergalė. Tiek "LSU", tiek "Cukrainio" ekipos buvo užsivedę ir bet kokia kaina siekė pergalės. Bet visgi, ji atiteko aikštelės šeimininkėms. Seto baigtis - 16:14 (3:2).

Puslapis peržiūrėtas: 4156

Komentarai