Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ vs Tinklida (3:2)

,,Jotvingis" iškovojo sunkia pergalę prieš ,,Tinklidą"

,,Jotvingis"  iškovojo sunkia pergalę prieš ,,Tinklidą"

Sausio 7d. Kazlų Rūdoje įvyko KTML C lygos rungtynės kuriose , susitoko Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ ir Kauno ,, Tinklidos‘‘ komandos.

Rungtynių būta permainingų ir atkaklių, ką puikia atspindi rezultatas 3:2 ,,Jotvingio“ naudai. Pirmasis setas puikiai prasidėjo ,,Jotvingio‘‘ komandai jie šovė į priekį rezultatu 9:1 ir ,,Tinklidos‘‘ komanda atrodė šiek tiek sutrikus, bet žaidybinė patirtis leido susiimti ir seto viduryje sušvelninti rezultatą 13:11 , kas įnešė setui intrigos ,bet patirties neužteko ir setą ,,Tinklidos“ komanda pralaimėjo rezultatu 25:20.

Antrasis setas prasidėjo identiškai pirmajam rezultatu 2:10 ,, Jotvingio“ komandos naudai. Kaip ir pirmajame Kazlų Rūdos jaunimas per greit patikėjas pergale atleido vadeles ir suteikė galimybę Kauniečiams prisivyti švelninant rezultatą 16:18. Visų netikėtumui ,o didžiausiam ,,Jotvingio“ komandos žaidėjams Kauniečiai suvergė tikrą apgultį ir iki pergalės trūko tik vieno taškelio 24:18. Paskutinė viltis buvo šeimininkų kapitonas E. Norkus pelnęs tris taškus iš eilės... deja tai buvo viskas ką ,,Jotvingis“ išspaudė ir setas baigėsi 25:21

Trečiasis setas buvo kitoks visą setą rungtynės vyko taškas į tašką 3:3, 8:8, 13:13, 20:20, 23:23 . Kauniečiai jautėsi atsipalaidavę ir užtikrinti savo žaidimu ,o ,,Jotvingis“ kaip tik priešingai įsitempė ir pradėjo klysti negana to dažnai atiduodavo ,,Free ball‘‘ varžovams. Nervingas setas vieniems ir nuotaikingas kitiems ,pabaigoje tapo įtemptas abiem komandoms. Nervų karo neatlaikė ,,Jotvingio“ komandos žaidėjai ir setą pralaimėjo rezultatu 24:26.

Ketvirtasis setas puikiai pradedantiems ,,Jotvingio“ žaidėjams tapo lemiamas. O jie tai suprato puikiai ir tiesą sakant davė ,, Tinklidos“ komandai į kaulus. Nebuvo nė vienos akimirkos sete , kad šeimininkai nedemonstruotų pranašumo 2:7, 6:12, 10:18. Netruko setas ir pasibaigti rezultatu 13:25 ,,Jotvingio“ komandos naudai. Komandų laukia lemiamas setas, žaidėjai kantriai laukia, kol kapitonai ištrauks burtus.

Penktąjį seta pradeda Kauniečiai, nors veiduose jau matosi nuovargio žymės. O neužilgo tai atsispindėjo ir žaidime. ,,Jotvingio“ komandos žaidėjai matyt gausiau per šventes valgę ir taip prikaupę daugiau energijos sudavė paskutinį smūgį Kauniečiams. Laimėdami setą rezultatu 8:15, kaip ir visas varžybas 3:2.

Puslapis peržiūrėtas: 5198

Komentarai