Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Kauno SRC (3:2)

Po atkaklios kovos ,,Kauno kolegija" nurungė ,,Kauno SRC"

Po atkaklios kovos ,,Kauno kolegija" nurungė ,,Kauno SRC"

Vasario 9d., 17:30 val. Kauno kolegijos didžiojoje sporto salėje susitiko B lygos komandos ,,Kauno kolegija" (namuose) ir ,,Kauno SRC" (svečiuose). Po įtemptos kovos savo pranašumą įrodė ,,Kauno kolegijos" vaikinukai, kurie kovojo iki galo ir laimėjo rungtynes rezultatu - 3:2.

Rungtynės prasidėjo nuožmia ,,Kauno SRC" ekipos ataka (rezultatas 2:6), tačiau jau 10-ajame seto taške komanda savo pranašumą prarado ir abi ekipos varžėsi taškas į tašką. Tai truko neilgai. Svečiai ir vėl perėme iniciatyvą į savo rankas ir krovė taškus savo naudai. Setas pasibaigė rezultatu - 22:25 (1:0).

Antroji rungtynių dalis kardinaliai pasikeitė. ,,Kauno kolegijos" žaidėjai parodė, kad yra ne iš kelmo spirti ir jau po 4-ojo kėlinio taško užspaudė priešininką energingu (net 9-nių taškų) spurtu, rezultatas - 12:4. ,,Kauno SRC" komanda dar bandė žaisti, tačiau jų pastangos nueidavo veltui. Bandydami užslopinti varžovą stipriais smūgiais, kamuolį paprasčiausiai numušdavo už aikštelės ribų. Seto pabaiga užtikrinta - 25:16 (1:1).

Trečiasis setas ir vėl šeimininkų komandai buvo pergalingas. Aikštelėje pasirodė komandos žaidėjas D.Čėsna. Šeimininkai jau nuo pirmųjų seto taškų įgijo persvarą. Nors ir nežymią, tačiau sugebėjo ją išlaikyti viso seto metu, tad kėlinį užbaigė naudingu rezultatu - 25:19 (2:1).

Ketvirtajame sete ,,Kauno SRC" nusprendė dar pakovoti ir lengvai nepasiduoti. Komandos kėlėjas Dovydas Bernotas atliko daug rezultatyvių perdavimų, o pati komanda susikaupė ir darė ženkliai mažiau klaidų nei praėjusiamė rungtynių etape. Tuo tarpu ,,Kauno kolegija" prarado balansą ir neperėmė iniciatyvos į savo rankas. Seto pabaiga - 19:25 (2:2).

Penktasis setas buvo palankus ,,Kauno kolegijos" vaikinams, kurie sukaupė dar likusias jėgas ir dominavo žaidimo aikštelėje (rezultatas seto eigoje 8:4). Po 8-ojo kėlinio taško, apsikeitus aikštelės pusėmis, šeimininkų komanda ir toliau išlaikė savo pranašumą ir užbaigė rungtynes savo naudai - 15:9 (3:2).

Po rungtynių ,,Kauno SRC" komandos kapitonas Eduardas Norkus komentavo taip: ,,Varžybos, iš tiesų, buvo labai neįdomios. Komandos nerodo geriausio žaidimo, sezonas į pabaigą, gal išsikvėpimas šioks toks ar perdegimas... Tai tiek."

 

Puslapis peržiūrėtas: 1640

Komentarai