Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Cukrainis (3:0)

Trumpoje kovoje ,,Kauno kolegija" įveikė ,,Cukrainį"

Trumpoje kovoje  ,,Kauno kolegija" įveikė ,,Cukrainį"

 Lapkričio 22 d. 17:15 val. įvyko dailiosios lygos rungtynės. Kauno kolegijos didžiojoje sporto salėje susitiko ,,Kauno Kolegija" (šeimininkės) ir ,,Cukrainis" (svečiai). Trumpoje kovoje ,,Kauno kolegijos" merginos palaužė savo priešininkes rezultatu - 3:0.

Pirmojo seto pradžioje ,,Cukrainio" tinklininkės iškart ,,griebė jautį už ragų" bei įgavo net penkių taškų pranašumą (5:10), tačiau aikštelės šeimininkės nesnaudė ir netrukus pasivijo savo priešininkes (12:12). Tuomet prasidėjo kova - taškas į tašką. Iki pat paskutiniųjų seto taškų abi komandos niekaip nenorėjo nusileisti viena kitai, bet visgi ,,Kauno kolegijos" merginos buvo stiprsnės. Į pergalę jas vedė komandos žaidėjos - Rimantė Petraškaitė, kuri kėlė kamuolius, kol Karina Mickevičiūtė vertė juos lengvais taškais. Taigi, nežymia persvara pergalę iškovojo aikštelės šeimininkės rezultatu - 25:22 (1:0).

Antrajame sete ,,Cukrainis" visiškai nuleido rankas. ,,Kauno kolegijos" tinklininkės ėmė triuškinti savo priešininkes (16:6). Iki pat seto pabaigos svečiams taip ir nepavyko pasivyti ,,Kauno kolegijos". Seto baigtis - 25:14 (2:0).

Trečiajame sete svečiai atrado savyje jėgų kovoti toliau, nes tiek viena, tiek kita komanda žaidė iš savo priešininkių klaidų. Kai tik atrodydavo, jog ,,Cukrainis" tuoj pasivys savo priešininkes, ,,Kauno kolegija" netrukus spurtuodavo ir vėl susigražindavo savo pranašumą. Iki pat mačo pabaigos svečiams taip ir nepavyko aplenkti aikštelės šeimininkių. ,,Kauno kolegija" sutriuškino ,,Cukrainio" merginas. Rezultatas - 25:20 (3:0).

Puslapis peržiūrėtas: 3962

Komentarai