Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kelmės TK „Spartakas“ vs MG Volley (3:1)

Kelmės „TK Spartakas“ antrą kartą šiame sezone įrodė pranašumą prieš „MG Volley“ komandą

Kelmės „TK Spartakas“ antrą kartą šiame sezone įrodė pranašumą prieš „MG Volley“ komandą

Sausio 24-ąją 20:45val Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko Vyrų tinklinio lygos rungtynės tarp aikštelės šeimininkų statusą turėjusių Kelmės „TK Spartakas“ ir svečių „MG Volley“ komandų. Pergalę po keturių setų kovos šventė ir aštuntą pergalę į savo sąskaitą įsirašė šeimininkų Kelmės „TK Spartakas“ ekipa.

Susitikimą kiek geriau pradėjo „MG Volley“ (4:7), tiesa aikštelės šeimininkai savo varžovams į priekį pabėgti neleido, bei iš pradžių sušvelnino savo atsilikimą iki minimalaus (9:10), o vėliau ir išlygino rezultatą (13:13). Svečiai dar kartą sužaidė kiek geresnę atkarpą (13:16), bet Kelmės „TK Spartakas“ turėjo savo atsakymą ir atsakę spurtu 6:1, taip išsiveržė į priekį (19:17). Seto pabaigoje aikštelės šeimininkai dar šiek tiek padidino persvarą (23:20), bei laimėjo pirmąją susitikimo dalį (25:21).

Antrojo seto eiga buvo labai panaši į pirmąją rungtynių dalį, iš pradžių kiek geriau startavo „MG Volley“ (3:6), bet „TK Spartakas“ greitai atstatė pusiausvyrą rezultato atžvilgiu (10:10). Esminia šio seto vieta galima laikyti laimėtą Kelmės „TK Spartako“ atkarpą 6:2, kuomet rezultatas buvo lygus (13:13), po jos aikštelės šeimininkai įgijo kiek saugesnį pranašumą (19:15), bei išlaikę jį iki antrosios rungtynių dalies pabaigos laimėjo ir antrąjį susitikimo setą (25:20).

Trečiajame sete tradiciškai šioms rungtynėms geriau startavo svečiai (2:5), tik šį kartą Kelmės „TK Spartakui“ jau nepavyko perimti iniciatyvos (7:11). Nors aikštelės šeimininkai ir buvo vienu metu sumažinę savo deficitą iki minimalaus (13:14), varžovų spurtą atlaikę „MG Volley“ ir vėl padidino atotrūkį (13:17). Kaip vėliau paaiškėjo „MG Volley“ savo varžovų arčiau savęs nebeprisileido ir gana užtikrintai laimėjo trečiąjį mačo setą (19:25).

Paskutinėje rungtynių dalyje nuo pat pradžių iniciatyva priklausė Kelmės „TK Spartakui“ (8:3), apsukų nemažinę aikštelės šeimininkai vienu metu įgijo ir aštuonių taškų pranašumą (12:4). Tiesa po patirto ankstyvo nokdauno „MG Volley“ atsigauti pavyko, sušvelninant savo atsilikimą iki (14:10). Nors aikštės šeimininkai dar kartą bėgo į priekį (17:10), „MG Volley“ dar kartą bandė grąžinti intrigą (19:16), tačiau organizuotą spurtą atlaikę Kelmės „TK Spartakas“ laimėjo ketvirtąjį setą (25:19).

Po aštuntosios pergalės per devynis susitikimus Kelmės „TK Spartakas“ sutvirtino savo pozicijas antroje turnyrinės lentelės vietoje, tuo tarpu aštuntąjį kartą per dešimt susitikimų suklupusi „MG Volley“ Vyrų tinklinio lygos pirmenybėse žengia aštuntoje vietoje.

Puslapis peržiūrėtas: 1068

Komentarai