Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Raudondvaris (3:1)

LSMU pergalė prieš Raudondvarį 3:1

LSMU pergalė prieš Raudondvarį 3:1

Vasario 8 dieną MIX lygoje trečią kartą susitiko LSMU su Raudondvariu. Rungtynės užsibaigė antra LSMU pergale iš trijų rezultatu 3:1 (25:20, 19:25, 25:19, 25:22).

Varžybas taškais atidarė Raudondvario komanda. Ilgai netrukus jie pradėjo veržtis į priekį 2:5, 4:6. Tačiau prie padavimų linijos stojus LSMU jungėjui E. Žiūriui, žaidimas apsivertė, kadangi Raudondvariui niekaip nepavyko po padavimų sukurti rezultatyvių atakų. Tai leido LSMU išsiveržti į priekį 10:8. Toliau setas vyko taškas į tašką, bet Raudondvariui šiame sete daugiau nebepavyko išsiveržti į priekį ir pirmas setas baigėsi salės šeimininkų pergale.

Antrajame sete ir toliau vyko kova taškas į tašką. LSMU pradėjo sekti jėgos ir prie 13:10 rezultato jie pasiėmė vandens pertraukėlę. Raudondvaris pamatė senkančias priešininkų jėgas, grįžo į aikštelę ir sukūrė 8 rezultatyvias atakas iš eilės, taip išsiverždami į priekį 13:18. Daugiau LSMU niekaip nepavyko atsikvėpti ir prisivyti priešininkų, todėl setas baigėsi Raudondvario pergale.

Kaip ir visus setus šiandien, trečiąjį setą taškais pradėjo svečiai. Bet pailsėję LSMU grįžo su nauja jėga ir iškart atsakė taškų virtine 5:1. Šio seto metu didžiąją taškų dalį LSMU pelnė Raigardas Kuprelis. Vien šio seto metu jis padarė vieną bloką ir 6 taškus, o tai smarkiai prisidėjo prie to, kad Raudondvariui tai buvo prasčiausias setas šiandien, o LSMU priartėjo žingsniu arčiau prie laimėjimo.

Ketvirtas setas ir toliau tradiciškai tęsėsi aršia kova taškas į tašką. Nepaisant to, iki seto vidurio LSMU vis pavykdavo būti bent 1 tašku priekyje. Seto viduryje Raudondvario komanda pradėjo veržtis į priekį 13:15, o tai ypač užkaitino aistras, to rezultatas - geltona kortelė vienam pagrindinių LSMU puolėjų Benui Kreišmonui. Vis dėlto, LSMU komandai pavyko nusiraminti ir užbaigti setą pergale.

Naudingiausiu Raudondvario komandos žaidėju tapo Marius Paulavičius (16 naudingumo balų), kuris ne tik rinkdavo taškus puldamas, bet ir statė sunkiai pramušamas sienas, ir kai reikdavo atlikdavo ir rezultatyvius perdavimus.

LSMU naudingiausiu žaidėju tapo Raigardas Kuprelis (11 naudingumo balų), kuris nukarūnavo prieš tai 3 rungtynes iš eilės buvusį naudingiausią LSMU žaidėją Beną Kreišmoną.

Puslapis peržiūrėtas: 1054

Komentarai