Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA vs Raudondvaris 2 (0:3)

„Raudondvaris 2“ antrą kartą šiame sezone įrodė pranašumą prieš „NUTPA“

„Raudondvaris 2“ antrą kartą šiame sezone įrodė pranašumą prieš „NUTPA“

Sausio 8-ąją 18:30val. Kauno technikos profesinio mokymo centre į kovą stojo aikštelės šeimininkų „NUTPA“ ir svečių „Raudondvaris 2“ ekipos. Pergalę po trijų setų kovos iškovojo ir antrąjį kartą šiame sezone savo varžovus pranoko „Raudondvario 2“ komanda.

Pirmoji susitikimo dalis vyko permainingai, bei komandos keitėsi taškų serijomis. Iš pradžių į priekį šovė svečių komanda (4:9), tačiau „NUTPA“ greitai stabilizavo situaciją, bei perėmė iniciatyvą (15:12). Tuomet kiek geresnę atkarpą sužaidė svečiai iš Raudondvario, bei išlygino rezultatą (18:18). Nors į lemiamą seto dalį „NUTPA“ išėjo turėdami minimalų pranašumą (21:20), „Raudondvario 2“ ekipa laimėjo finalinę pirmosios mačo dalies atkarpą 1:5, bei taip laimėjo banguotą pirmąjį rungtynių setą (22:25).

Antroji susitikimo dalis, dalinai priminė pirmąjį mačo setą, „Raudondvaris 2“ startavo geriau (1:5), bet aikštelės šeimininkai greitai atstatė pusiausvyrą (7:7), o tuomet pelnė 8 taškus be atsako, taip tvirtai perimdami iniciatyvą į savo rankas (15:7). Tiesa svečių komanda pademonstravo charakterį ir iš pradžių kiek sušvelnino savo atsilikimą (18:12), o tada laimėjo atkarpą 2:7, bei taip praktiškai panaikino triuškinantį deficitą (20:19). Nors pačioje seto pabaigoje „NUTPA“ turėjo 2 šansus išlyginti rungtynių rezultatą ir laimėti antrąją mačo dalį (24:22), be klaidų lemiamu metu žaidę svečiai pelnė 4 taškus paeiliui, taip laimėdami ir antrąjį setą (24:26).

Paskutinėje susitikimo dalyje vyko atkakli kova, o tai įrodo faktas, jog nei vienai komandai viso seto metu nepavyko įgyti didesnės, nei trijų taškų persvaros. Nors „NUTPA“ starte buvo įgijusi jau minėtą rekordinę trijų taškų persvarą (10:7), svečiai greitai išlygino rezultatą (12:12). Lygus rezultatas išliko iki pat seto pabaigos (14:14); (18:18). Tačiau, kaip ir pirmuosiuose dvejuose rungtynių setuose, pabaigoje tikslesni buvo „Raudondvaris 2“ komanda ir trečiąją susitikimo dalį laimėję svečiai (22:25) į savo sąskaitą įsirašė ketvirtąją pergalę.

Po ketvirtosios pergalės per šešis susitikimus „Raudondvario 2 “ ekipa turnyrinėje lentelėje pakilo į antrąją poziciją, savo ruožtu penktąją nesėkmę per septynis susitikimus patyrusi „NUTPA“ MIX lygoje žengia ketvirtojoje vietoje.

Puslapis peržiūrėtas: 1447

Komentarai