Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM „Startas“ ‒ 2 vs Kauno kolegija (3:2)

Nuožmioje kovoje KSM „Startas“ ‒ 2 išplešia pergalę

Nuožmioje kovoje KSM „Startas“ ‒ 2 išplešia pergalę

Šiandien, lapkričio 28 dieną, Vyrų tinklinio lygoje susitiko KSM „Startas“ ‒ 2 su Kauno kolegija. Po audringos 5 setų kovos pergale džiaugėsi KSM „Startas“ ‒ 2 3:2 (23:25, 23:25, 25:14, 25:21, 15:9).

Pirmieji du setai vyko panašiu ritmu. Matėsi, kad abi komandos yra nusiteikusios kovingai. Abiejų setų metu žaidimas vyko taškas į tašką tai vienai, tai kitai komandai vis pabėgant į priekį. Tačiau šių setų pabaigose salės šeimininkams vis kažko pritrūkdavo, jie prarasdavo susikurtą pranašumą ir atiduodavo setų pergales Kauno kolegijos komandai.

Trečiąjį setą apsikeitę rezultatyviomis atakomis, Sporto mokyklos auklėtiniai nusprendė nebekartoti darytų klaidų ir vedini Roko Daugėlos neatremiamais padavimais išsiveržė į priekį 7:1. Kauno kolegijos komandą tai išmušė iš vėžių, šie nebesugebėjo padaryti taškų, seto metu klydo 10 kartų ir  pralaimėdami setą suteikė vilties salės šeimininkams.

Įsikibę į šią viltį kokybišką žaidimą KSM „Startas“ ‒ 2 demonstravo ir toliau. Nors įpusėjus setui, svečių komandai pavyko susiimti ir išsiveržti į priekį (11:16), Sporto mokyklos auklėtiniai juos pasivijo ir pralenkė laimėdami antrąjį setą šiandien.

Paskutiniame sete abi komandos sunkiai valdydamos įtampą keitėsi klaidomis, tačiau didesnį meistriškumą pademonstravo salės šeimininkai, panaikindami dviejų setų deficitą ir uždarydami varžybas rezultatu 15:9.

Po rungtynių naudingiausias aikštelės žaidėjas, KSM „Startas“ ‒ 2 komandos vedlys į pergalę, Rokas Daugėla džiaugėsi savo žaidimu, pavykusiomis rezultatyviomis atakomis, tačiau taip pat ir kuklinosi, teigdamas jog priešininkai žaidė tikrai gerai ir prie laimėjimo daug prisidėjo sėkmė.

 

Puslapis peržiūrėtas: 1563

Komentarai