Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Kauno kolegija (3:0)

,,LSMU" sutriuškino ,,Kauno kolegiją"

,,LSMU" sutriuškino ,,Kauno kolegiją"
Gruodžio 5 d. 19:00 val. įvyko dailiosios lygos rungtynės. LSMU VA sporto rūmų salėje susitiko ,,LSMU" (šeimininkai) ir ,,Kauno kolegija" (svečiai). Trumpoje trijų setų kovoje ,,LSMU" sutriuškino savo priešininkes sausu reultatu - 3:0.

Pirmojo seto pradžioje iniciatyvos iškarto ėmėsi ,,LSMU" merginos. Nuo pat pirmųjų seto taškų jos rodė, kas yra aikštelės šeimininkės ir ,jog šios pergalės neatiduos (10:2). Tuo tarpu, ,,Kauo kolegija" tinklininkės klausydamos savo trenerės paskatų visais įmanomais būdais bandė pasivyti savo varžoves, tačiau merginoms pritrūko parako. ,,LSMU" ekipa rinko vis didesnį ir didesnį pranašumą. Taigi, pirmajame sete svečiai nusileido savo priešininkėms rezultatu - 25:14 (1:0).

Antrasis setas buvo kiek įdomesnis žiūrovo akiai. Atrodo, jog vienoje aikštelės pusėje visgi sekasi labiau. Nuo pat pirmųjų seto taškų ,,Kauno kolegija" iniciatyvą perėmė į savo rankas, ir neleido aikštelės šeimininkėms jų pasivyti. ,,LSMU" komandos treneriui beliko tik kilsčioti rankomis. Tačiau, dar neviskas buvo prarasta. Aikštelės šeimininkių komandos žaidėjos suėmė save į rankas ir ėmė rezultatyviai atakuoti. Ekipos jungėja - Roberta Kovalevskaja kėlė kamuolius, kol komandos kapitonė bei puolėja - Guoda Vilkaitė vertė juos lengvais taškais. ,,Kauno kolegijai" ir vėl nepavyko įveikti ,,LSMU". Seto baigtis - 25:20 (2:0).

Trečiasis setas buvo triuškinantis. ,,LSMU" be konkurencijos iškovojo seto pergalę, kai tuo tarpu ,,Kauno kolegijai" savo jėgomis pavyko uždirbti tik vieną tašką. Trečiojo seto baigtis triuškinanti - 25:4 (3:0).
 
 
Puslapis peržiūrėtas: 4145

Komentarai