Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: La Vita Volley vs Cukrainis (3:1)

,,Cukrainis" svečiuose nusileido ,,La Vita Volley" ekipai

,,Cukrainis" svečiuose nusileido ,,La Vita Volley" ekipai

Sausio 12d. 19val., įvyko Dailiosios lygos varžybos. KTU statybos ir architektūros sporto salėje susitiko: aikštelės šeimininkės - ,,La Vita Volley" ekipa ir svečių teisėmis atvykęs ,,Cukrainis". Po keturių setų kovos pergalę iškovojo ,,La Vita Volley" merginos, rezultatu - 3:1.

Pirmojo seto pradžia buvo palanki abiems komandoms. Komandos žaidė taškas į tašką ir kiekviena rodė savuosius žaidimus (16:16). Tačiau, šeimininkės suėmė save į rankas ir pradėjo veržtis į priekį - spurtavo septynių taškų atkarpa. ,,Cukrainiui" jau nebebuvo laiko pasivyti varžovių ir setas baigėsi ,,La Vita Volley" pergale. Rezultatas - 25:20 (1:0).

Prasidėjus antrajam setui, iniciatyvos labiau ėmėsi ,,La Vita Volley" ekipa. Jos jau nuo pirmųjų taškų viena koja buvo priekyje. ,,Cukrainio" merginos bandė neatsilikti nuo priešininkių, tačiau jos darė dvigubai daugiau klaidų nei varžovės, todėl joms jų pasivyti nepavyko. ,,La Vita Volley" ekipa setą užbaigė aštuonių taškų pranašumu - 25:17 (2:0).

Trečiajame sete užvirė aršesnė kova nei prieš tai. Po pralaimėjimų pirmuose setuose, ,,Cukrainis" į aikštelę grįžo susikaupęs ir užsidegęs noru laimėti. Žinoma, ,,La Vita Volley" ekipa taip pat nesėdėjo rankų sudėjusi, todėl iki seto vidurio virė apylygė kova. Tačiau, besibaigiant setui, svečių ekipa pradėjo rodyti savąjį žaidimą ir rengti rezultatyvias atakas. Trečiojo seto pergalė ir atiteko ,,Cukrainio" ekipai, rezultatu - 19:25 (2:1).

Ketvirtajame sete vėl viskas apsivertė aukštyn kojom. ,,La Vita Volley" ekipa po trečiojo seto pralaimėjimo, į aikštelę grįžo nusiteikusios ryžtingai. Nuo pat pirmųjų taškų ėmė varžybų vairą į savo rankas ir rengdamos rezultatyvias atakas, neleido savo varžovėms jų pasivyti. Šeimininkių komanda atkakliai rinko taškus ir žaidė pagal tokį scenarijų iki pat seto pabaigos. Tai ir lėmė paskutiniojo seto ir viso mačo rezultatą - 25:13 (3:1).

Puslapis peržiūrėtas: 4183

Komentarai