Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Raudondvaris vs Raudondvaris 2 (3:1)

Raudondvaris kyla turnyrinėje lentelėje

Raudondvaris kyla turnyrinėje lentelėje

Šiandien, gruodžio 3 d. Raudondvaryje susitiko abi Raudondvario komandos. Šiandien stipresnė buvo Raudondvario komanda 3:1 (25:16, 25:15, 12:25, 25:13).

Abi raudondvariečių komandos pirmąjį setą pradėjo apylygiai. Nors pirmus tris taškus ir pelnė Raudondvaris, Raudondvaris 2 juos greit pasivijo ir išlygino rezultatą. Tačiau Raudondvario komanda vedama neatmušamų M. Paulavičiaus ir K. Marcinkevičienės padavimų išsiveržė į priekį ir laimėjo pirmąjį setą.

Antrąjį setą Raudondvario komanda atidarė iškart pelnydami du taškus. Sėkmingai pradėję setą, sėkmingai jį ir užbaigė, kadangi antrajai komandai niekaip nepavyko prisivyti.

Raudondvaris 2 trečiojo seto metu pademonstravo didelį užsidegimą ir norą laimėti. Šio seto metu komanda padarė tik 3 klaidas, tai ir leido jiems laimėti vienintelį savo setą šiandien.

Ketvirtame sete Raudondvaris tęsė tokį žaidimą, su kuriuo ir pradėjo rungtynes. Priešininkų komandai leido suorganizuoti tik 4 rezultatyvias atakas, kiti taškai buvo atiduoti iš pačių padarytų klaidų, tačiau tai nesutrukdė laimėti ir šio seto bei šiandien džiaugtis pergale.

Puslapis peržiūrėtas: 1624

Komentarai