Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Raudondvaris vs Raudondvaris 2 (3:1)

KTML MIX lygoje Raudondvario komandų akistatoje pergalę iškovojo pirmoji Raudondvario komanda.

KTML MIX lygoje Raudondvario komandų akistatoje pergalę iškovojo pirmoji Raudondvario komanda.

KTML MIX lygoje susitiko dvi Raudondvario komandos. Po 4 setų kovos pergalę iškovojo pirmoji Raudondvario komanda rezultatu 3:1 (25:16, 29:27, 21:25, 25:23). 

 

Pirmajį setą Raudondvario pirmoji komanda pradėjo itin užtikrintai ir be didesnio vargo laimėjo setą rezultatu 25:16.

Antrajame sete daug emocijų ir jėgų pareikalavusi kova tarp Raudondvario komandų taip pat pasibaigė pirmosios komandos naudai rezultatu 29:27. Seto pabaigoje 2 Raudondvario komanda pirmavo 23:18, tačiau D. Jokubauskui stojus prie padavimo linijos situacija kardinaliai pasikeitė, kuomet žaidėjas atliko 3 (ACE) padavimus, kas inicijavo komandos sugrįžimą į žaidimą ir pergalę labai sudėtingoje atkaproje. 

Trečiajame sete atrodė, kad pirmoji Raudondvario komanda iškovos pergalę 3:0, tačiau antroji komanda neketino pasiduoti ir paleisti varžybų. Toks nusiteikimas pasirodė ir aikštelėje kuomet įpusėjus setui rezultatas buvo 16:16, bet 2 komanda nebeturėdami ko prarasti spurtavo į priekį ir iškovojo setą rezultatu 25:21.

Ketvirtajame sete vyko labai apylygė kova iki pat seto pabaigos, kuomet antroji Raudondvario komanda buvo priekyje 23:19. Galiausiai vėl lemtingoje seto akimirkoje pirmoji Raudondvario komanda kažkaip sugebėjo perlaužti varžybas pačioje seto pabaigoje ir laimėjo Raudondvario komandų akistatą 25:23.

 

Raudondvaris 1 komandoje geriausiai žaidė Lukas Bernotas su 13 pelnytų taškų.

Raudondvaris 2 komandoje naudingiausias buvo Dominykas Margelis su 12 naudingumo balų. 

Puslapis peržiūrėtas: 986

Komentarai