Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technologijos universitetas vs Vilniaus universitetas (1:3)

NSTL vyrų čempionatas pradedamas VU pergale svečiuose pas KTU

NSTL vyrų čempionatas pradedamas VU pergale svečiuose pas KTU

Šiandien, Lapkričio 15 d., startavo NSTL vyrų čempionatas. Pirmose rungtynėse susitiko Kauno technologijos universitetas ir Vilniaus universiteto komandos ir po keturių setų kovos, pergalę šventė svečiai, rezultatu 1:3 (20:25, 16:25, 25:23, 20:25).

Vilniečiai nuo pat rungtynių pradžios pradėjo įrodinėti savo pranašumą. Pirmas ir antras setas buvo laimėti gana lengvai. Tačiau trečiame sete kauniečiai metė rimtą iššūkį ir parodė kad taip pat gali rimtai pasipriešinti varžovams. Šeimininkai sušvelnino setų rezultatą (1:2)

Paskutiniame ketvirtame sete VU studentai nusprendė daugiau nebejuokauti ir sėkmingu žaidimu pasiekė pirmąją pergalę NSTL vyrų tinklinio čempionate.

Nugalėtojų gretose geriausiai sužaidė Girvydas Rimeika 13 taškų, 7 eisai, 4 blokai 20 naudingumo balų, Vytautas Lukas Paukštė 11 taškų, 2 blogai, 11 naudingumo balų ir Domantas Naruševičius 37 rezultatyvūs perdavimai, 7 taškai.

Pralaimėjusių komandoje sėkmingiausiai sužaidė Mykolas Suchanekas 21 taškas, 14 naudingumo balų, Nedas Tolpežninkas 13 taškų, 2 blokai, bei Ignas Mazūras 41 rezultatyvus perdavimas, 2 taškai.

Po rungtynių pakalbintas buvo Vilniaus universiteto treneris - Tomas Donėla.

Sveikiname treneri su pergale, kokie komentarai po varžybų?

Smagu pradėti pergale lygą, sužaidėme neblogai, vis dar yra bangų, kurias tikimės per sezoną pašalinti. Su šita komanda dalyvaujam ir Lietuvos aukščiausioje lygoje, jau treniruojamės ne mažą laiką ir jau žaidėjai vienas kitą jaučia. Trečiamaje sete atsipalaidavom ir davėm varžovams užsivesti, bet pasisekė, kad sugebėjome grįžti greitai į varžybas. Ačiū varžovams už kovą ir sėkmės, toliau lygoje.

KTU komandos trenerės Audronės Jakupkienės komentaras:

Pralaimėjimą lėmė nesusižaidimas, į studentų lygos varžybas ateina iš įvairių komandų, todėl nejaučia komandos draugo. Visus varžovus niekada nenuvertinu, todėl VU komandą vertinu tik gerai, kad būtų nusiteikimas ir kova. Sezono tikslas - medaliai!

 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 1168

Komentarai