Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LŽŪU vs ALYTAUS ULTRA (1:3)

Po atkaklios kovos pergalę pasiekė Alytaus "ULTROS" komanda

Po atkaklios kovos pergalę pasiekė Alytaus "ULTROS" komanda

Šį vakarą ( sausio 27 d., 19:00 val.) LŽŪU sporto salėje buvo sužaistos "A" lygos rungtynės tarp "LŽŪU" ir Alytaus "ULTROS" komandų. Po atkaklios kovos pergalę į namus išsivežė svečiai iš Alytaus nugalėję "LŽŪU" 3:1.

Pirmojo seto pradžioje kova buvo labai lygi.  Šeimininkams padarius keletą klaidų Alytaus ekipa keliais taškais pabėgo į priekį ir iniciatyvą laikė savo rankose .Tačiau "LŽŪU" pasiduoti neketino.Atkarpą sužaidė net 8 :0 ir rezultatą išlygino 21:21, bet suklydus padavime bei ginyboje kėlinį pralošė rezultatu 23:25.

Antrasis setas sėkmingiau prasidėjo Alytaus "ULTROS" komandai . Svečiai visą kėlinį keliais taškais buvo priekyje, bet šeimininkai  demonstruodami gražų žaidimą varžovams kvėpavo į nugarą ir intrigą išlaikė iki pat kėlinuko galo.Kelios "LŽŪU" komandos klaidos kėlinuko galę leido alytiškiams laimėti ir šį setą 25:22.

Kaip ir reikėjo tikėtis , trečiame sete virė intriguojanti kova.Visą kėlinį komandos žaidė taškas į tašką : 4:4, 12:12, 20:20.Gražiai ir tiksliai puolime sužaidę "LŽŪU" tinklininkai tik kėlinio gale įrodė savo pranašumą ir laimėjo setą 25:23.

Iki ketvirtojo seto vidurio nei viena komanda nenorėjo nusileisti varžovams ir žaidimas buvo labai atkaklus. "LŽŪU" ekipai kelis kart nepasisekė padavimas, kelios klaidos puolime ir Alytaus komanda pasiekė pargale sete 25:17, taip pat laimėdami susitikimą rezultatu 3:1.

Po rungtynių "LŽŪU" žaidžiantis treneris Andrius Gavorka sakė, kad šios dienos susitikime jiems koją pakišo žaidybinės patirties stoka.

Rezultatyviausiai Alytaus "ULTROS" komandoje sužaidė : Algimantas Sakalauskas (12) ir Liutauras Kaškonas (11).
"LŽŪU" komandoje naudingiausias buvo Andrius Gavorka (23), o rezultatyviausi : Martynas Lynikas (17), Augustinas Grigaitis (11).

Puslapis peržiūrėtas: 1548

Komentarai