Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: MARITO vs LŽŪU (3:0)

"MARITO" nesunkiai įveikė savo varžovus - "LŽŪU" komandą

"MARITO" nesunkiai įveikė savo varžovus - "LŽŪU" komandą

Šį vakarą (vasario 9 d., 20:15 val.) LŽŪU sporto salėje buvo sužaistos "A" lygos rungtynės tarp "MARITO" ir "LŽŪU" komandų. Po susitikimo  "LŽŪU" tinklininkams teko pripažinti "MARITO" komandos pranašumą, kurie varžybas laimėjo rezultatu 3:0.

Pirmasis kėlinys prasidėjo įdomia kova. Seto pradžioje žaidimas vyko taškas į tašką. Tačiau vėliau "MARITO" komanda, efektingai sužaidusi puolime,  keliais taškais atitrūko nuo savo varžovų, bet "LŽŪU" neketino leisti šeimininkams lengvai laimėti kėlinuko.Gražiai gynėsi , įdomiai atakavo, bet to neužteko , kad įveiktų patyrusius "MARITO" komandos vyrus, kurie seto gale pasinaudojo keliomis "LŽŪU" ekipos klaidelėmis ir  jį laimėjo 25:21.

Anrtame kėlinyje žaidimas buvo priešingas pirmajam.Jau seto pradžioje "MARITO" išsiveržė į priekį.Stiprūs padavimai , puikiai organizuotas puolimas varė "LŽŪU" komandą  į neviltį.Pavyti varžovus neleido nei  trenerio A.Gavorkos imamos minutės pertraukėlės, nei daryti keitimai."MARITO" ekipa nesunkiai laimėjo setą rezultatu 25:12.

Trečiąjį kėlinuką "LŽŪU" komanda pradėjo lyg ir susitaikiusi su rungtynių baigtimi . Vangiu svečių žaidimu naudojosi "MARITO" komanda ir didino savo taškų kraitį, nesulaukdami didesnio "LŽŪU" pasipriešinimo.Šeimininkų komanda įrodė savo pranašumą laimėdami kėlinį 25:12, o rugtynes 3:0.

Po varžybų "LŽŪU" komandos kapitonas minėjo, kad šį vakarą buvo komandai sunku, nes negalėjo žaisti jų lyderis Deividas Juodis, o ir peršalimo ligos ekipos gretas paretino.

Rezultatyviausiai "MARITO" komandoje sužaidė Ramūnas Stašionis (15) , naudingiausias - Darius Tamošaitis (24).

"LŽŪU" ekipos rezultatyviausi žaidėjai: Augustinas Grigaitis (7), Mantas Balčytis (7), Mindaugas Kinderis (7). Naudingiausias komandoje buvo Mantas Balčytis (10).

Puslapis peržiūrėtas: 990

Komentarai