Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kelmės TK „Spartakas“ vs Smūgių departamentas (3:0)

Kelmės „TK Spartakas“ išlieka pergalių kelyje

Kelmės „TK Spartakas“ išlieka pergalių kelyje

Lapkričio 23d. 20:00 susitiko Kelmės "TK Spartakas" ir "Smūgių departamentas" komandos. Nugalėtojas paaiškėjo po, gražios, 3 setų kovos.

Rungtynės prasidėjo maksimaliu šeimininkų užsivedimu, kurie sėkmingomis atakomis varė į neviltį smūgių departamento ekipą. Rezultatui esant 6:1 šie paprašė minutės pertraukėlės, po kurios pavyko užpulti. Tačiau į vieną ataką TK Spartako žaidėjai atsakė trimis iš eilės sėkmingomis ir toliau tolo nuo savo varžovų. Vienu metu komandas skyrė net 12 taškų, bet svečiai rankų nenuleido ir prieš seto pabaigą sugebėjo sušvelninti rezultatą iki 25:18.

Antrajame sete tokio didelio taškų skirtumo tarp komandų nebuvo ir buvo galima išvysti itin lygią kovą. Seto likimas sprendėsi paskutinėmis atakomis. Esant lygiam rezultatui 19:19 komandos apsikeitė sėkmingomis atakomis kelis kartus paeiliui, taip išlaikydamos lygybę 23:23. Tuomet užtikrinčiau sužaidę šeimininkai pelnė du taškus iš eilės ir po M. Čėsnos pelnytų lemiamų taškų uždarė setą 25:23.

Trečiojo seto pradžioje svečiai vėl sulaukė Spartako ekipos spurto 4:0. Tačiau skirtingai nei pirmajame sete, į šį spurtą sureagavo žymiai geriau ir atsakė savo 5 taškais iš eilės po kurių išsiveržė į priekį 4:5. Ilgai persvaros išlaikyti nepavyko. V. Aleksandravičiaus skirstomus kamuolius taškais vertę komandos draugai sukrovė komandai persvarą 12:8. Nors atrodė jog viskas šiame sete jau darosi aišku, tačiau taip galvoti smūgių departamento ekipos žaidėjai dar nenorėjo ir pasivijo savo varžovus, išlygindami rezultatą 18:18. Bet geriau seto pabaigą ir vėl sužaidę, praeito sezono čempionai, užbaigė trečiąjį setą 25:22.

Smūgių departamento komandoje rezultatyviausiai žaidė E. Vaitiekus (13tšk, 2bl)

Nugalėtojus į pergalę vedė M. Čėsna (11tšk, 2ace, 2bl) ir S.Narvydas (11tšk, 3ace, 2bl).

Po rungtynių pakalbintas "Spartako" ekipos žaidėjas V. Aleksandravičius pasidžiaugė varžovų charakteriu:

-" Pirmas setas buvo puikus, kiti du buvo labiau treniruočių pobūdžio, darėme daug klaidų. Varžovai sužaidė kelias geras atkarpas ir džiaugiamės, kad nepasidavė. Galą mes sužaidėm varžybiniu lygiu todėl ištraukėm rungtynes"

Puslapis peržiūrėtas: 1606

Komentarai