Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA vs Raudondvaris 2 (0:3)

Vieningi Raudondvaris 2 nugali NUTPA

Vieningi Raudondvaris 2 nugali NUTPA

Šiandien, lapkričio 19 dieną MIX lygoje susitiko NUTPA su Raudondvaris 2. Rungtynes laimėjo svečiai 0:3.

Tvirtai pradėję pirmąjį setą, raudondvariečiai iškart sukūrė 5 rezultatyvias atakas (0:5). Tai išgąsdino salės šeimininkus ir jie niekaip nesugebėjo prisiartinti prie varžovų - 1:9, 6:16. Šiame sete NUTPA komandai Raudondvaris 2 nepaliko jokių vilčių ir užbaigė jį 15:25.

Nors antrasis setas prasidėjo pirmais dviem NUTPA komandos taškais, šis pirmavimas ilgai netruko. Po ketvirto taško svečiai vėl pradėjo veržtis į priekį 4:6, 7:15, 14:21. Kaip ir pirmojo seto metu, Raudondvaris 2 komanda buvo nepavejami. Setas baigėsi rezultatu 19:25.

Trečiojo seto metu svečių komanda išėjo nauju sąstatu ir varžybos iškart tapo sunkesnės. Pirmus taškus pelniusi NUTPA nusprendė tuo pasinaudoti ir persverti varžybas į savo pusę 7:4, 8:7. Visas setas buvo kupinas įtampos, kadangi Raudondvaris 2 komanda stengėsi visomis jėgomis prisivyti salės šeimininkus 11:10, 18:15. Kai jau atrodė, kad laimėjimas slysta iš rankų (23:19), raudondvariečiams pavyko parodyti, kad jie visokia sudėtimi gali laimėti ir pelnę 5 taškus iš eilės uždarė varžybas 24:26.

Po rungtynių buvo pakalbintas stipriai prie laimėjimo prisidėjęs Raudondvario 2 komandos žaidėjas Simonas Šteinkortas:
"Mūsų laimėjimo paslaptis yra mūsų vienybė, džiaugsmas ir kova dėl kiekvieno taško, vienas kito palaikymas, padrąsinimas ir nepasidavimas".

 

Puslapis peržiūrėtas: 1463

Komentarai