Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: MG Volley vs KSM „Startas“ ‒ 2 (3:0)

MG VOLLEY sezoną pradėjo pergale prieš KSM „Startas“-2

Lapkričio 8d. 20:30 "MG VOLLEY" komanda, savo namų aikštelėje susikovė su jaunaisiais KSM "Startas"-2 komandos žaidėjais. Po trijų setų atkaklios kovos savo pranašumą, rezultatu 3:0(27:25; 25:19; 25:22) įrodė šeimininkai.

Pirmasis setas buvo itin dramatiškas ir pasibaigė 52 taškų kovoje. Ilgą laiką "MG VOLLEY" vijosi savo varžovus, tačiau sužaidė gerą atkarpą ir išlygino rezultatą 20:20. Toliau sėkmingomis atakomis pasižymėjo tiek vieni tiek kiti, kol galiausiai rezultatui esant 25:25 šeimininkai surengė lemiamą spurtą ir uždarė setą 27:25.

Antrasis setas vėlgi prasidėjo sėkmingu svečių žaidimu ir spurtu 6:1 po kurio varžovai paprašė minutės pertraukėlės. Po pertraukėlės sugrįžusi komanda pasivijo varžovus, išlygino rezultatą 11:11 ir daugiau iš savo rankų nepaleido seto kontrolės, galiausiai nugalėdami rezultatu 25:19

Lemiamame sete KSM "Startas"-2 komanda nenuleido rankų, kovėsi iki pat galo, tačiau šeimininkai įrodė savo pranašumą 25:22 ir uždarė rungtynes.

Po rungtynių buvo pakalbintas "MG VOLLEY" komandos treneris - Mantas Grinevičius, kuris įvardino sunkios rungtynių pradžios priežastis.

"Pagrindinė problema nuo pat pradžių buvo priėmimas, sunkiai sekėsi susitvarkyti su varžovų padavimais ir šiektiek iš pradžių neišpildėme plano. Poto susitvarkėme su tuo ir pagerėjo visas žaidimas."

 

Puslapis peržiūrėtas: 1516

Komentarai