Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technologijos universitetas vs Klaipėdos universitetas (3:1)

Kauno technologijos universitetas iškovoja pergalę NSTL merginų lygoje

Kauno technologijos universitetas iškovoja pergalę NSTL merginų lygoje

Gruodžio 18d. 19:30 NSTL merginų lygoje susitiko KTU ir Klaipėdos universiteto komandos. Po atkaklios 4 setų kovos rezultatu 3:1 (24:26, 25:19, 25:18, 25:23) triumfavo šeimininkės.

Pirmasis setas prasidėjo gera KTU atkarpa 11:4, kurios metu 3ace pasižymėjo K.Kiaušaitė. Po šios atkarpos varžovių palaušti nepavyko ir Klaipėdos universiteto ekipa atsakė savu spurtu 9:3 bei sumažino atsilikimą iki minimumo, bet persverti rezultato savo naudai tuomet nepavyko. Šeimininkės pirmavo viso seto metu, tačiau setui priartėjus prie pat pabaigos (24:22) svečių komanda pelnė 4 taškus paeiliui ir taip uždarė setą.

Antrajame sete uostamiesčio komandai sekėsi jau gerokai sunkiau ir seto viduryje varžovėms atitolus 15:10, pasivyti jų nebepavyko, bei buvo aišku, kad 3 setų šiose rungtynėse nebeužteks.

Trečiasis setas prasidėjo sėkminga svečių ataka į kurią neužilgo 2ace atsakė G. Juknevičiūtė, taip išvedusi savo komandą į priekį 4:2. Pamažu KTU tolo nuo savo varžovių ir išsaugojusios susikrautą pranašumą užbaigė setą 25:18

Ketvirtasis setas buvo itin įtemptas. Nors didžiąją laiko dalį šeimininkėms ir pavyko pirmauti tačiau Klaipėdos universiteto ekipa neprarado kovingumo ir išliko arti savo varžovių. 21:16 - būtent tokiam rezultatui esant svečių ekipa sugebėjo nepalūžti ir po minutės pertraukėlės sužaisti puikią atkarpą, bei išlyginti rezultatą 23:23. Deja, bet pratęsti sėkmingos atkarpos nepavyko ir užtikrinčiau pabaigą sužaidusios šeimininkės užbaigė setą rezultatu 25:23.

Klaipėdos universiteto komandoje naudingiausiai žaidė A. Petrauskaitė (14tšk)

Nugalėtojas į pergalę vedė V. Rauluševičiūtė (23tšk, 2bl)

Po rungtynių buvo pakalbinta V. Rauluševičiūtė. 

Su pergale. Tai jau trečioji pergalė paeiliui, kaip sekasi gerinti žaidimą? - " Pati neseniai prisijungiau prie komandos, tai dar sunku priprasti prie sistemos, bet manau, kad geriau. Ir aišku komandos kuo toliau tuo vis stipresnės, tai manau pasisekė mums jog pradėjome nuo silpnesnių ir su geresnėmis komandomis geriau ir žaisime"

Puslapis peržiūrėtas: 1551

Komentarai