Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs Aušrinė ‒ Titmaras (3:1)

Įtemptoje kovoje ,,Bellona“ nugalėjo ,,Aušrinė ‒ Titmaras“ ekipą

Įtemptoje kovoje ,,Bellona“ nugalėjo ,,Aušrinė ‒ Titmaras“ ekipą

Vasario 13d. 20:15 val. Kauno taikomosios dailės mokykloje įvyko Dailiosios lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkės ,,Bellona" ekipa ir svečių teisėmis atvykusi ,,Aušrinė - Titmaras" komanda. Po įtemptos keturių setų kovos pergalę iškovojo ,,Bellona" ekipa - 3:1.

Pirmojo seto pradžioje šiek tiek geriau sekėsi ,,Aušrinė - Titmaras" ekipai.  Jos įgavo poros taškų pranašumą ir rodydamos gražų komandinį žaidimą jo laikėsi iki seto pabaigos. Ir tik pačioje seto pabaigoje ,,Bellona" išlygino rezultatą (22:22) ir sukėlė įtampą. Bet visgi, priešininkės laikėsi savo pozicijos iki galo - pelnė paskutiniuosius taškus - 23:25 (0:1).

Antrojo seto pradžioje kova buvo apylygė. Tada abi komandos taškus rinko atkarpomis vis lygndamos rezultatą (7:9; 9:11; 11:12). Iki seto pabaigos komandos žaidė taškas į tašką ir nors ,,Bellona" ekipa seto metu darė daugiau klaidų, tačiau surengė ir daugiau rezultatyvių atakų. Pačioje seto pabaigoje šeimininkės pasistengė ir pelnė paskutinius taškus šiame sete - 25:22 (1:1).

Po antrojo seto pergalės ,,Bellona" ekipa į aikštelę grįžo nusiteikusi ryžtingiau nei prieš tai. Jos nuo pirmųjų taškų ėmė diktuoti savo žaidimo sąlygas ( 11:5; 19:10). ,,Aušrinei - Titmarui" sekėsi sunkiau susitvarkyti su gynyba. Tuo naudodamosios aikštelės šeimininkės ir toliau komandiškai atakavo ir džiaugėsi seto pergale - 25:14 (2:1).

Ketvirtajame sete vyko atkakliausia kova. Abi ekipos rodė ką moka geriausiai ir nenusileido viena kitai. Iki seto pabaigos nebuvo galima nuspėti rungtynių lyderių, tačiau po žaidimo - taškas į tašką ir po ilgai užsitęsusių atakų nugalėjo ir mačo pergale džiaugėsi ,,Bellona" - 27:25 (3:1).

Po rungtynių ,,Bellonos" kapitonė Tania Matekonis komentavo: ,,Labai stengėmės ir nors ir labai sunkiai, bet iškovojom pergalę. Prasčiau sekėsi nes mažiau treniravomės, ligos išmėtė mus visas. Trūko bent jau vienos treniruotės ir viskas būtų buvę daug geriau."

Puslapis peržiūrėtas: 4639

Komentarai