Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM „Startas ‒ 1“ vs VivusSport (3:0)

KSM „Startas ‒ 1“ triumfuoja kovoje dėl III-čios vietos

KSM „Startas ‒ 1“ triumfuoja kovoje dėl III-čios vietos

Antradienio vakarą Kauno sporto mokykloje "Startas" vyko KTML vyrų čempionato mažasis finalas, kuriame susitiko KSM "STARTAS - 1" komanda prieš VIVUSSPORT komandą. KSM "STARTAS - 1" vaikinai parodė puikų žaidimą  ir nugalėjo priešininkus rezultatu 3:0, užsitikrindami garbingą trečiąją vietą.

Pirmajame sete "KSM Startas - 1" ir VivusSport" kovėsi taškas į tašką, tačiau nugalėtojai sugebėjo išlaikyti pranašumą ir laimėjo rezultatu 25:20. Šis setas buvo pilnas staigmenų ir netikėtų momentų, bet "Startas-1" ryžtas ir susikaupimas lėmė jų pergalę.

Antrasis setas prasidėjo "VivusSport" bandymais atsitiesti, tačiau "KSM Startas-1" neleido varžovams įsibėgėti. Jie dominavo aikštelėje ir setą užbaigė dideliu skirtumu 25:12. Laimėtojų komandos sinchroniškas žaidimas ir puikiai atlikti smūgiai nulėmė šį rezultatą.

Trečiasis setas buvo panašus į antrąjį, "KSM Startas-1" ir toliau demonstravo savo pranašumą. Jie užtikrintai laimėjo setą rezultatu 25:12, patvirtindami savo vietą turnyro prizininkų gretose.

Ši pergalė "KSM Startas-1" komandai suteikė ne tik medalius, bet ir pasitikėjimo bangą, kuri tikėtina juos lydės ateinančiuose turnyruose. "VivusSport" komanda nors ir pralaimėjo, parodė savo charakterį ir kovingumą, kuris žada įdomias kovas ateityje.

Nugalėtojų Trenerė R.Skorupskienė : "Pirmiausia tai labai džiaugiuosi savo auklėtiniais, daugeliui komandoje žaidžiančių vaikinų ši kova paskutinė, nes vaikinai baigia sporto mokyklą. Labai vertinu jų užsispyrimą ir susikaupimą aikštelėje. Didelis vaikinų noras laimėti sutriuškino priešininkus. Tikėjomės stipresnės kovos, tačiau namų aikštelė ir komandinė dvasia sudėjo taškus ant i. " 

Sveikiname "KSM STARTAS - 1" komandą su pergale ir laukiame tolimesnių vaikinu pasirodymų!!!

 

Puslapis peržiūrėtas: 759

Komentarai